Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προ των πυλών το τουρνουά «Κολοκοτρώνεια Tripolis Tennis Open»! (vd)

Προ των πυλών το τουρνουά «Κολοκοτρώνεια Tripolis Tennis Open»! (vd)
Για 4η συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί στην πόλη της Τρίπολης το τουρνουά τένις "ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ TRIPOLIS TENNIS OPEN". Πρόκειται για το μεγαλύτερο τουρνουά τένις της Πελοποννήσου που κάθε χρόνο τραβά τα βλέμματα όλης της τενιστικής Ελλάδας, τόσο με το αγωνιστικό του επίπεδο από πλευράς συμμετοχών, όσο και από οργανωτικής πλευράς αφού οι τοπικοί ιδιωτικοί φορείς τις πόλης μας το αγκαλιάζουν όλο και πιο θερμά.


Την πρώτη του χρονιά το 2011 οι δύο κατηγορίες: Βαθμολογούμενο και μη στους άνδρες μονοπώλησαν το ενδιαφέρον αφού πολύ σπουδαία ονόματα της Πανελλήνιας κατάταξης έλαβαν μέρος: Γιακούποβιτς, Βαζαίος , Σιδεράκος, Στεργίου, Καπόγιαννης, Δουβής κα.

Το 2012 και το 2013 οι οικονομικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να διεξαχθεί βαθμολογούμενο τουρνουά (prize money) αλλά η ελκυστικότητα του τουρνουά συνεχίστηκε με αμείωτο ενδιαφέρον καθώς στην κατηγορία των ανδρών open προστέθηκε τόσο αυτή των γυναικών , όσο και των Juniors 10 - 12 -14 ετών. Οι συμμετοχές το 2012 και το 2013 χτύπησαν κόκκινο τόσο από όλες σχεδόν τις πόλεις της Πελοποννήσου όσο και από Αθήνα - Θες/νίκη (!!).

Φέτος το 2014 η οργανωτική επιτροπή των αγώνων κάνει ακόμα πιο ηχηρά βήματα ανάπτυξης και διάδοσης των "ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΩΝ". Όλες οι κατηγορίες ανδρών και γυναικών παρέμειναν σταθερές αλλά κάποιες μικρές πινελιές προστέθηκαν ώστε το τουρνουά να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό και ελκυστικό.

Σε λίγες ημέρες λοιπόν θα είναι όλα έτοιμα για να υποδεχτεί η Αρκαδία, η Τρίπολη και η Πελοπόννησος τα "ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ 2014". Η μεγάλη γιορτή του τένις ξεκινά !!!
Δείτε τα επίσημα video των ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΩΝ 2011, 2012 και 2013 πατώντας στα παρακάτω link του καναλιού μας στο youtube:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...