Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τένις - 1η θέση για τον Καρούνο της ΑΕΚ Τρίπολης

Τένις - 1η θέση για τον Καρούνο της ΑΕΚ Τρίπολης
Την 1η θέση στην κατηγορία +40 του τουρνουά ΣΒΑΕ κατέκτησε ο αθλητής του ομίλου μας Παναγιώτης Καρούνος. Οι επιτυχίες του μετά την 1η θέση στο open της Νεάπολης συνεχίστηκαν και στο βαθμολογούμενο τουρνουά ΣΒΑΕ (Βετεράνων) που διεξήγαγε με μεγάλη επιτυχία το Athlisis Tennis Club στην Δαλαμανάρα.


Ο Καρούνος έκανε ένα πολύ δυνατό τουρνουά και δίκαια κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία του. Εδώ αξίζει να σημειωθεί, για τους λάτρεις των στατιστικών, ότι ο Καρούνος από τον πρώτο του αγώνα μέχρι και την κατάκτηση του τροπαίου κέρδισε όλα του τα παιχνίδια με 2-1σετ. Πιο αναλυτικά σε 32άρι ταμπλό στην κατηγορία +40 ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης επικράτησε του Γκάτζιου με 2-1 σετ (6-3, 3-6, 10-7) και στην 16άδα του Λεωτσάκου με το ίδιο σκόρ στα σετ (6-2, 3-6, 10-7). Στην οκτάδα του τουρνουά ο Καρούνος αντιμετώπισε τον Δουκουμόπουλο, ομοίως αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης, τον οποίο και κέρδισεμε 2-1 σετ (5-7, 6-0, 10-5). Στην τετράδα του τουρνουά αντίπαλος του Παναγιώτη ήταν το Νο2 του ταμπλό, ο αθλητής Κακολύρης. Το αποτέλεσμα και σε αυτό το παιχνίδι ήταν 2-1 σετ υπέρ του αθλητή της ΑΕΚ (5-7, 6-2, 6-3). Σε ένα πραγματικά μεγάλο τελικό με αρκετές διακυμάνσεις και μεγάλη αγωνία ειδικά στο tie brake ο Καρούνος ήταν ο τελικός νικητής του τουρνουά επικρατώντας του Καπόγιαννη με 2-1 σετ (3-6, 6-4, 7-6). Συμμετοχή από τον όμιλό μας στο συγκεκριμένο τουρνουά είχαν και οι Δουκουμόπουλος Δημήτρης, και Πηγαδιώτης Παναγιώτης, οι οποίοι έφτασαν μέχρι τους 8 και τους 16 αντίστοιχα.

Ο όμιλος θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί και τους τρείς αθλητές του και τους εύχεται καλή επιτυχία στο τουρνουά των Κολοκοτρωνείων 2014, το οποίο θα διεξαχθεί σε λίγο καιρό στην πόλη της Τρίπολης από την ΑΕΚ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...