Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στους 4 του Κυπέλλου Αρκαδίας προκρίθηκε το Λεωνίδιο (vd)

Στους 4 του Κυπέλλου Αρκαδίας προκρίθηκε το Λεωνίδιο (vd)
Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αρκαδίας προκρίθηκε το Λεωνίδιο μετά την επικράτηση του επί του Απόλλωνα Τυρού στην έδρα του με σκορ 2-1.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 3΄ με σουτ του Σοφ. Γιαννούση από το ύψος της περιοχής μετά από ασίστ του Ανδ. Κυρίου.
Στο 32' το Λεωνίδιο διπλασίασε τα τέρματά του και πάλι με τον Σοφ. Γιαννούση που μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσουκάτου σηκώθηκε ψηλότερα απ΄ όλους και με καρφωτή κεφαλιά δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Ψαρολόγο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, και οι γηπεδούχοι φάνηκε να  επαναπαύονται στο σκορ του πρώτου μέρους. Στο 63’μάλιστα λίγο έλειψε να πετύχουν και τρίτο τέρμα και να κλειδώσουν την πρόκριση, αλλά ο Ψαρολόγος απέκρουσε όμορφα απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσουκάτου. 
Στο 77', σε μια γρήγορη αντεπίθεση του Απόλλωνα, ο Σούρσος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σαρρή και ο διαιτητής Βεργέτης καταλόγισε πέναλτι.Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Ντάνι αλλά ο τερματοφύλακας του Λεωνιδίου Κων. Γιαννούσης μπλόκαρε τη μπάλα.  
Ο Απόλλωνας κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 82' με κοντινό πλασέ του Σούρσου μετά από σέντρα του Ντάνι.
Δείτε γκολ και φάσεις στο βίντεο που ακολουθεί.  

Πηγή - www.leonidion.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...