Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βεργέτης: «Δεν έχω εικόνα και δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα για τη διαιτησία» (vd)

Βεργέτης: «Δεν έχω εικόνα και δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα για τη διαιτησία» (vd)
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά όχι και από το αποτέλεσμα ήταν ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Τα σημαντικότερα των όσων δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός του Αστέρα έχουν ως εξής:


Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό:«Σήμερα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με ένα δύσκολο αντίπαλο. Το ξέραμε από πριν. Η ομάδα ξεκίνησε καλά, είχε χειρισμό της μπάλας, είχε κατοχή και έψαξε το γκολ που τελικά το πέτυχε.

Μετά το γκολ, ο αντίπαλος έκλεισε καλά διαδρόμους, εμείς δεν είχαμε καλά μαρκαρίσματα και το πληρώσαμε δεχόμενοι το γκολ της ισοφάρισης. Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες έψαξαν τα γκολ, κάναμε την ομάδα φουλ επιθετική, δυστυχώς όμως δεν βάλαμε γκολ, μείναμε στην ισοπαλία και συνεχίζουμε».

Για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου:«Ένας αντίπαλος όταν κλείνεται πίσω δεν σε αφήνει να παίξεις όπως θέλεις. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, αλλά δεν μας βγήκαν επιθέσεις. Όπως είπα και πριν ο αντίπαλος αμύνθηκε οργανωμένα και δεν μας άφησε να κάνουμε αυτά που θέλαμε».
Για φάσεις που διαμαρτύρεται ο Αστέρας:«Δεν θέλω να πω ψέματα. Δεν έχω εικόνα για τις φάσεις, ήταν πολλά σώματα μέσα στην περιοχή και δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...