Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Χορταστικά ματς» και με αγωνία μέχρι το τέλος σε Αστρος και Αγιο Ανδρέα

«Χορταστικά ματς» και με αγωνία μέχρι το τέλος σε Αστρος και Αγιο Ανδρέα
Χορταστικά από γκολ και φάσεις, αλλά με έντονο σασπένς μέχρι τη λήξη τους τα δύο από τα τρία σημερινά παιχνίδια του Α΄Τοπικού. Βρασιές – Παγγοτυνιακός 4-3 και Ηρακλής – Ορχομενός 2-1, με την τελική εκβαση του ματς να διαμορφώνεται στις αθυστερήσεις, ενώ Δόξα και Τεγέας έμειναν στο μηδέν.


Στον ματς του Αγίου Ανδρέα οι Βρασιές μπήκαν δυνατά και με δύο γκολ του Κολοβού στο 28΄και στο 42΄έφθασαν στο 2-0. Ομως δεν είχαν την τύχη να πάνε στα αποδυτήρια, για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με αυτή τη διαφορά, αφού ο Γκύζης μείωσε για τον Παγγορτυνιακό σε 2-1 στο 45′. Το δεύτερο μέρος κύλησε με το ίδιο σκορ μέχρι το 81΄όταν ο χορός των γκολ ξανάρχισε και μάλιστα με... έντονους ρυθμούς. Στο 81′ ο Κουρόγιωργας ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους, με τον Κυριαζόπουλο στη συνέχεια να πετυχαίνει το 2-3 στο 87′. Ομως οι παίκτες των Βρασιών βρήκαν το ψυχικό σθένος όχι μόνο να ισοφαρίσουν με τον Ζαχαρόπουλο στο 90′, αλλά πήραν και τη νίκη χάρη σε ένα τέρμα του Π. Τσαγγούρη στις καθυστερήσεις. Αξίζει να αναφερθεί ότι και οι δύο ομάδες έχουν παράπονα από τη διαιτησία, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για δύο μη υποδείξεις πέναλτι και τους φιλοξενύμενους για γκολ-οφσάιντ και πολλές καθυστερήσεις.

Πολύτιμο τρίποντο στην τελευταία φάση του αγώνα πήρε ο Ηρακλής, που επικράτησε με 2-1 του Ορχομενού στο Αστρος. Οι παίκτες των Βερβένων μπήκαν δυνατά δημιούργησαν αρκετές φάσεις για γκολ με κύριες αιχμές τον Κ. Δικαίο και Βλάχο και έφθσαν στην επιτυχία στο 57΄με τον Βλάχο μετά από ωραία μπαλιά του Βούγαρη. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά ο Ηρακλής είχε και πάλι την μεγάλη ευκαιρία για το γκολ όταν ο Φάκλαρης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Στο τελευταίο κομμάτι του ματς οι παίκτες του Λεβιδίου πίεσαν και έφθασαν στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις με τον Ζιάζιαρη. Και όλα έδειναν το 1-1 ως τελικό σκορ, στην αμέσως επόμενο φάση ο έμπειρος Π. Τυροβολάς με εκτέλεση φάουλ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, λυτρώνοντας την ομάδα του και προσφέροντάς της τρεις υπεροπολύτιμους για τη συνέχεια βαθμούς.

astrosnews

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...