Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συνεχίζεται το σερί της Κ15 του Αστέρα!

Συνεχίζεται το σερί της Κ15 του Αστέρα!
Η παιδική ομάδα (Κ-15) του Αστέρα συνέχισε το νικηφόρο σερί της, κερδίζοντας την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου με 1-0 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τερεζίου στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.
Photo 7 apo 25-10-2014 Tereziou
Αυτή η νίκη διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τον Αστέρα, μετρώντας το απόλυτο 3/3 στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος και με τέρματα 7-0(!), ενώ παράλληλα βοηθάει σημαντικά στον ψυχολογικό τομέα για τη συνέχεια.
Ο Αστέρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες για γκολ στην αντίπαλη εστία, αλλά τελικά ο… γόρδιος δεσμός λύθηκε στο φινάλε της αναμέτρησης.
Photo 6 apo 25-10-2014 K-15 Asteras-Atromitos
Μιλώντας μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο προπονητής της Κ-15 Γιάννης Ρούμπης τόνισε:«Περιμένουμε περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές μας, αλλά το σημαντικό είναι πώς παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε, γιατί υπάρχει βελτίωση τόσο ως ομάδα, όσο και από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.
Ακόμα βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της περιόδου, ωστόσο γίνεται καλή δουλειά και τα παιδιά ανταποκρίνονται σε αυτά που ζητάμε, αλλά πρέπει να πάρουν και εμπειρίες μέσα από τα παιχνίδια.»
Διαιτητής:Χρήστος Βεργέτης
Αστέρας:Καρακίτσος, Μπικάκου, Καφεντζής, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Γλέζος, Κούβαλης (75’ Πολυμενάκος), Κανελλόπουλος (55’ Τσέκος), Μπασιώτης (63’ Μανωλάκος), Ρούνης, Τερεζίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...