Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δίκαια το ντέρμπι ο Πανθυρεατικός – Σημαντικός βαθμός για Νικηταρά – Νίκη για Λεωνίδιο – Βαριά ήττα για Ηρακλή

Δίκαια το ντέρμπι ο Πανθυρεατικός – Σημαντικός βαθμός για Νικηταρά – Νίκη για Λεωνίδιο – Βαριά ήττα για Ηρακλή

Σε μια δίκαιη και εξαιρετικά σημαντική για τη συνέχεια νίκη έφθασε σήμερα ο Πανθυρεατικός, επικρατώντας στο γήπεδο του Αστρους της Φαλαισίας με σκορ 3-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 17΄ με ωραία ενέργεια του Αγγελόπουλου από αριστερά και όμορφο σουτ στην απέναντι γωνία.

Λίγο αργότερα ο Μπάρλας χάνει μεγάλγ ευκαιρία σε τετ α τετ με τον τερλαμτοφύλακα Παπαδόπουλο να πετύχει το 2-0,ενώ στο 35′ ο Αποστολόπουλος από πλεονεκτική θέση δεν καταφέρνει να ισοφαρίσει. Στην επανάληψη οι παίκτες της ομάδας του Αστρους μπήκαν και πάλι δυνατά, δημιπυργησαν δύο καλές φάσεις με τον Ι. Αδάμη, αλλά στο 51′ o Κολιόπουλος με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Η Φαλαισία προσπάθησε στη συνέχεια να εκμεταλλευτεί το ψυχολογικό αβαντάζ, όμως στο 61′ ο Μπάρλας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Ι. Αδάμης, έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του Αστρους. Προβάδισμα που διευρύνθηκε ακόμα περισσότερο, στο 69′ με ωραίο σουτ του Αγγελόπουλου και θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο αν ο ίδιος παίκτης πάλι με σουτ, λίγο αργότερα, δεν έβλεπε τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι, χωρίς να γίνεται απόλυτα σαφές αν πέρασε τη γραμμή.
Συνολικά μπορούμε να πούμε ότι ο Πανθυρεατικός ήταν καλύτερος και δίκαια πήρε το αποτέλεσμα, αφού και στο μεγαλύτερο διάστημα είχε την υπεροχή και περισσότερες φάσεις για γκολ δημιούργησε. Από τυην άλλη πλευρά, η Φαλαισία έμεινε στους δύο βαθμούς, 7 πίσω από την κορυφή και την ομάδα του Αστρους και σίγουρα θα πρέπει να δείξει στη συνέχεια διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, αν θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο.

Σημαντικό βαθμό κατέκτησε ο Νικηταράς πυο αναδείχτηκε εκτός έδρας ισόπαλος με σκορ 1-1 με αντίπαλο τον Παγγορτυνιακό. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κουρόγιωργα στο 30′, ενώ η ομάδα των Δολιανών ισοφάρισε με τον Κοντογιαννόπουλο στο 80′, ενώ ειδικά στη δεύτερο μέρος μποτούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη, αφού έχασε αρκετές και σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.

Δίκαια και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο επικράτησε εντός έδρας το Λεωνίδιο της ΑΕΚ Τρίπολης. Το σκορ άνοιξε στο 33′ ο Ανδ. Κυρίςο, ενώ στο 53′ ο Ηλ. Κυρίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Βαριά ήττα για τον Ηρακλή στη Μεγαλόπολη με σκορ 6-1, από την τοπική Δόξα. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν μόνο για 40′, όταν ο Δ. Λυμπερόπουλος πέτυχε το 1-0. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν ασυγκράτητοι πετυχαίνοντας άλλα 5 τέρματα. Το μόνο που κατάφερε ο Ηρακλής ήταν να μειώσει με τον Τακλή στο 89′ σε 6-1
40′, 82′ Δ. Λυμπεροπουλος, 55 Τζανης, 60 Δρόσος, 68′ Ν. Λυμπερόπουλος, 75′ Μήτση – 89′ Τακλής) ΤΕΛΙΚΟ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ – ΦΑΛΑΙΣΙΑ ΕΔΩ

Πηγή - www.astrosnews.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...