Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πινγκ - Πονγκ - Με την Μικτή Ευρώπης στην Κίνα ο Γορτύνιος Γκιώνης

Πινγκ - Πονγκ - Με την Μικτή Ευρώπης στην Κίνα ο Γορτύνιος Γκιώνης
Για την Κίνα αναχώρησε το μεσημέρι ο Παναγιώτης Γκιώνης (από το Ψάρι Γορτυνίας) προκειμένου να αγωνιστεί με τη μικτή Ευρώπης κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Ασίας, στο πλαίσιο της καθιερωμένης διοργάνωσης με την επωνυμία Euro-Asia All Stars Challenge,
όπως γράφει η ιστοσελίδα eparousia.gr. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το διήμερο 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου στο Ζανγκ Για Γκανγκ και θ' αποτελέσει τη συνέχεια στον θεσμό, που διοργανώνουν από το καλοκαίρι του 2009, οι Ενώσεις των δύο κορυφαίων στο άθλημα ηπείρων υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας του αθλήματος.

Η άκρως τιμητική για τον Έλληνα πρωταθλητή πρόσκληση ήρθε χάρη στην πολύ υψηλή του θέση στον πίνακα αξιολόγησης (9η), η οποία τον κατατάσσει στο νούμερο 2 της ομάδας. Τον Φεβρουάριο έκανε επίσης την παρθενική του συμμετοχή στο Europe Cup (πρώην ΤΟΠ 12), την περασμένη εβδομάδα έγινε το ίδιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τώρα θα βρεθεί στη χώρα του πινγκ πονγκ για έναν αγώνα με μεγάλη προβολή και απήχηση.

Στην 5άδα της Ευρώπης μετέχουν ακόμα ο Γερμανός Μπάστιαν Στέγκερ, νούμερο 18 στον παγκόσμιο πίνακα αξιολόγησης και 7 στον ευρωπαϊκό, ο Αυστριακός Ρόμπερτ Γκάρντος (Νο 26 και 10 αντίστοιχα), ο Ρουμάνος Άντριαν Κριζάν (Νο 28 και 11 αντίστοιχα) και ο πολιτογραφημένος Κροάτης Ταν Ρούι Βου (Νο 56 και 24 αντίστοιχα).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...