Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ένα ντοκιμαντέρ αφιέρωμα στον Αστέρα Τρίπολης στα κανάλια Novasports!

Ένα ντοκιμαντέρ αφιέρωμα στον Αστέρα Τρίπολης στα κανάλια Novasports!
Οι «όμορφες» στιγμές του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League, έρχονται σ' ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ
- αφιέρωμα μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στις 23:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, ένα ημίωρο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Eurostar», που ετοίμασε η κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova.

Οι δημοσιογράφοι των καναλιών Novasports, κάνοντας πράξη το σλόγκαν «Όλα για την ομάδα σου», επισκέφθηκαν την πρωτεύουσα της Αρκαδίας, λίγο πριν το παρθενικό παιχνίδι στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με αντίπαλο την Παρτιζάν Βελιγραδίου και συνομίλησαν με όλους τους συντελεστές της φετινής πορείας. Από μέλη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου, μέχρι απλούς φιλάθλους, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και τοπικούς δημοσιογράφους, οι οποίοι και ανέλυσαν τα αίτια της εξαιρετικής παρουσίας της ομάδας στο φετινό Europa League.

Το ντοκιμαντέρ - αφιέρωμα στον Αστέρα Τρίπολης, θα προβληθεί σε επανάληψη την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου στις 21:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου στις 18:00 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων έχει ως εξής:

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, 23:00 Πρώτη προβολή αμέσως μετά την εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD

Τετάρτη Νοεμβρίου, 21:00 Σε επανάληψη από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, 18:00 Σε επανάληψη πριν τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Τότεναμ, από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...