Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έρχεται και ο ... Μαρινάκης στην Τρίπολη!

Έρχεται και ο ... Μαρινάκης στην Τρίπολη!
Το απόγευμα του Σαββάτου ο Αστέρας φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 7.30 το απόγευμα και διαιτητής θα είναι ο ... Ηλίας Σπάθας, από τον οποίο η ομάδα της Τρίπολης έχει τις χειρότερες αναμνήσεις!


Κοντά στην αποστολή του Ολυμπιακού, που θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να μην μείνει κι άλλο πίσω από την κορυφή, θα είναι και ο Πρόεδρος της ομάδας του Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Μαρινάκης θα έρθει στην Τρίπολη, σύμφωνα με το redplanet, ώστε να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Μίτσελ.

Πάντοτε σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, «ο κ. Μαρινάκης γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες του αγώνα και θα βρεθεί στο γήπεδο, δείχνοντας για ακόμη μια φορά ότι στηρίζει την ομάδα πάντα και παντού.

Εξάλλου, αυτό το διάστημα θα είναι αρκετά δύσκολο για τους «ερυθρόλευκους», μιας και έρχεται πρόγραμμα συνεχόμενων αγώνων για την ομάδα.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Θρύλου δεν θα είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο, μιας και έχει ξαναβρεθεί στο ίδιο γήπεδο πριν από κάποια χρόνια και μάλιστα στις εξέδρες του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

1 σχόλιο

  • Dr. ThrowUp
    Dr. ThrowUp Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 17:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραία φωτογραφία...Ο μπουχ@@@ς ...Είσαστε για πολύ φτύσιμο, γελοία υποκείμενα...Ντροπιάζετε το ανθρώπινο είδος, υπάνθρωποι...Το ίδιο ντροπιάζει και ξεφτιλίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και ο περιπλανώμενος θίασος που αποκαλείτε ομάδα...Πάω να ξεράσω τώρα, ανακατεύτηκα...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...