Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διακρίσεις για την Αυτοκινητιστική Λέσχη Τρίπολης στην Ανάβαση Δερβενοχωρίων!

Διακρίσεις για την Αυτοκινητιστική Λέσχη Τρίπολης στην Ανάβαση Δερβενοχωρίων!
Η 2η Ανάβαση Δερβενοχωρίων "Βαγγέλης Παλαπανίδης", που διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου (ΑΣΣΟΑΑ), με την έγκριση της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014, με επιτυχία.
Η καλή ημέρα είχε φανεί από το πρωί και η απουσία βροχής βοήθησε ώστε, παρά το κρύο της περιοχής του οροπεδίου των Δερβενοχωρίων, οι θεατές να κατακλύσουν τη διαδρομή των 4,2 χιλιομέτρων, που φιλοξένησε τον 6ο και τελευταίο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων. Ιδιαίτερα η Κ2 του αγώνα, ήταν ασφυκτικά γεμάτη με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, που ώθησε τους οδηγούς ώστε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η αγωνιστικότητα των οδηγών βοηθήθηκε και από το γεγονός ότι δεν υπήρξαν μεγάλες διακοπές, αφού οι λίγες εγκαταλείψεις αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα, χωρίς να υπάρξει χρονική "κοιλιά" στον αγώνα.
Πόλος έλξης για τους θεατές, υπήρξε ο συνδυασμός του Nikolay Zlatkov με το εντυπωσιακό σε ήχο και επιδόσεις Audi Quattro S1, που βρέθηκε στην Ανάβαση χάρη στις ενέργειες της ελληνικής αντιπροσωπείας της Εταιρείας Λιπαντικών και Χημικών Bardahl και φυσικά του ΑΣΣΟΑΑ. Ο Βούλγαρος οδηγός αντάμειψε και με το παραπάνω τους θεατές που βρέθηκαν στη διαδρομή, εντυπωσιάζοντας με την οδήγηση του πολύ δυνατού και δυσκολοδήγητου αυτοκινήτου, σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο και στα δυο σκέλη και τελικά, τον απόλυτο χρόνο της ημέρας, επικρατώντας ταυτόχρονα στην Formula Saloon. Πέραν όμως του συνδυασμού από τη Βουλγαρία, που ήταν η ατραξιόν του αγώνα, θέαμα προσέφεραν ακόμη, οι 86 Έλληνες οδηγοί που έλαβαν μέρος.
Τέσσερα ήταν τα πληρώματα από την Αυτοκινητιστική Λέσχη Τρίπολης και με πολύ καλές διακρίσεις, όπως ενημερώνει ο Νίκος Γιαννόπουλος.
Ο Γιώργος Καρράς με bmw 2002 πήρε τη δεύτερη θέση στα ιστορικά αυτοκίνητα κατηγορίας 2c2 , ο Κώστας Καπουρελάκος δεύτερη θέση ιστορικών gr 5 kατ. με bmw Ε21, ο Παρασκευάς Ραμπατζίκος με LANCIA DELTA IDEGRALE στη salun kat FST ήταν τέταρτος και Σπύρος Βοργιάς μετά την ατυχία του πρώτου σκέλους που του στέρησε αρκετά δευτερόλεπτα βρέθηκε στην τρίτη θέση της Α εως 2λιτρα και δεύτερος στην Α6.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...