Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έπεσε η αυλαία στο τουρνουά τένις «Κολοκοτρώνεια» (εικόνες)

Έπεσε η αυλαία στο τουρνουά τένις «Κολοκοτρώνεια» (εικόνες)
Για 4η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται από την ΑΕΚ Τρίπολης με μεγάλη επιτυχία το μεγαλύτερο τουρνουά τένις στην Τρίπολη, την Αρκαδία και την Πελοπόννησο γενικότερα με την ονομασία ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ Tripolis Tennis Open 2014.
Το παρόν στο συγκεκριμένο τουρνουά έδωσαν 120 παίχτες οι οποίοι αγωνίστηκαν για 17 ημέρες, σε 11 κατηγορίες στα γήπεδα του ΔΑΚ Τρίπολης. Μετά από 190 συνολικά παιχνίδια την Κυριακή 2/11/2014 βγήκαν οι τελικοί νικητές όλων των κατηγοριών με το φίλαθλο κοινό της πόλης να παρατηρεί για πάνω από 12 ώρες πολύ σπουδαίους τελικούς σε όλες του τις κατηγορίες.

Το παρόν στην εκδήλωση αλλά και στις βραβεύσεις των νικητών έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Γιαννακούρας, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Παυλής, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Καραλής, ο Αντιπρόεδρος της ΣΤ΄ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου κ. Παπαγεωργάκης, ο Γ. Γραμματέας της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Μπερτζελέτος, ο Παραολυμπιονίκης κ. Λαζαρίδης, χορηγοί και φίλοι του αθλήματος. Το τουρνουά έγινε με την άμεση και έμπρακτη στήριξη του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης, τέθηκε υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας και συνδιοργανωτής για πρώτη φορά ήταν η ΣΤ ένωση Πελοποννήσου μιας που στο πρόγραμμα των αγώνων ενέταξε και το 4ο ενωσιακό τουρνουά για αγόρια και κορίτσια κάτω των 10 ετών.

Αγωνιστικά στην κύρια κατηγορία του τουρνουά, την κατηγορία 15-35 νικήτρια στις γυναίκες αναδείχτηκε η Μπουρτσουκλή Ραφαηλία , με δεύτερη την Αντωνίου Αναστασία και τρίτη την Αρβανίτη Κατερίνα. Στους άνδρες την πρώτη θέση κατέλαβε ο Νταβέλος Δημήτρης με δεύτερο τον Καρελά Παναγιώτη και τρίτο τον Πανταζόπουλο Σάκη. Στην κατηγορία των +35 πρώτη νικήτρια αναδείχτηκε η Μπίζου Βάσια με δεύτερη την Σταθούλια Βούλα και Τρίτη την Μανιατάκου Μέντη. Στους άνδρες την πρώτη θέση πήρε ο Δουκουμόπουλος Δημήτρης, με δεύτερο τον Λιακόπουλο Φώτη και τρίτο τον Καρούνο Παναγιώτη. Στην κατηγορία των juniors 12-14 πρώτη νικήτρια αναδείχτηκε η Μπάζου Αντωλένα με δεύτερη την Μέλλου Αναστασία και τρίτη την Καραναγνώστη Μαρία. Στα αγόρια νικητής ήταν ο Γρηγορίου Αναστάσης, ενώ την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Πανταζίδης Χρήστος και την τρίτη ο Κανελλόπουλος Πέτρος. Στην κατηγορία των δεκαριών πρώτη νικήτρια ομάδα ήταν η ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης 1 με δεύτερη την ομάδα του Ξυλοκάστρου 1 και με τρίτες τις ομάδες του Ξυλοκάστρου 2 και της Ζακύνθου. Στις κατηγορίες των consolation και πιο συγκεκριμένα στις γυναίκες νικήτρια αναδείχτηκε η Χασομέρη Βάνα, στους άνδρες 15-35 ο Κουλούρης Χάρης και στους άνδρες +35 ο Θεοδωρόπουλος Σταύρος. Στις κατηγορίες των διπλών στους άνδρες την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Καλογερόπουλος – Πανταζόπουλος με δεύτερους τους Κωστάνταρο – Καρελά και τρίτους τους Λαμπρόπουλο – Δελή. Στα μικτά διπλά νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η ομάδα των Αντωνίου – Δελή με δεύτερη αυτή των Μπίζου - Κωστάνταρου και τρίτη τους Καραναγνώστη – Κανελλόπουλο.
Σε όλους τους τελικούς η οργανωτική επιτροπή φρόντισε να υπάρχει διαιτητής καρέκλας καθώς και ball kids τα οποία βοηθούσαν στην ομαλή διεξαγωγή των τελικών. Η διοίκηση του ομίλου της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την οργανωτική επιτροπή των αγώνων και πιο συγκεκριμένα τον Διευθυντή Αγώνων κ. Παπαδόπουλο Γιώργο την Επιδιαιτητή κα. Βαβίτσα Πένυ, τους Διαιτητές κα. Χατζή Ελίνα και κ. Παπαδοπετράκη Αλέξανδρο για την ομαλή και καθόλα επιτυχημένη διεκπεραίωση των ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΊΩΝ 2014. Πολλά συγχαρητήρια επίσης σε όλους όσους αγωνίστηκαν αυτές τις 17 ημέρες και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τοπικούς χορηγούς της πόλης της Τρίπολης, που για μια ακόμη φορά απέδειξαν με έμπρακτο τρόπο ότι στηρίζουν τον αθλητισμό και το άθλημα της αντισφαίρισης. Εις το επανειδήν ...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...