Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ντάλας σε Σπάθα: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι απλά λάθη όσα έγιναν στην Τρίπολη»

Ντάλας σε Σπάθα: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι απλά λάθη όσα έγιναν στην Τρίπολη»
Ο Χιου Ντάλας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για όσα συνέβησαν στο ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία, σχολιάζοντας τα σφυρίγματα του Σπάθα, ενώ ζήτησε το λόγο και από τον βοηθό διαιτητή, Κοντιζά.


Ο Σκοτσέζος αρχιδιαιτητής ουσιαστικά... τα έψαλε στους δύο ρέφερι κατά τη διάρκεια σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε. Έδειξε σε όλους βίντεο με σοβαρά λάθη που έχουν γίνει και τον έχουν δυσαρεστήσει και ζήτησε να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν προκειμένου να μην επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά.

Όσον αφορά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης που ξεσήκωσε αντιδράσεις για τη διαιτησία του Σπάθα, ο Χιου Ντάλας χαρακτήρισε τη δεύτερη κίτρινη στον Μάσα ως «την πιο γελοία» που έχει δει ποτέ του.

Επιπλέον, ζήτησε το λόγο από τον βοηθό του Σπάθα σε εκείνο το ματς, Γιάννη Κοντιζά, ο οποίος ανέφερε: «Μου πέταγαν μπουκάλια, νερά και καφέδες και έχασα την αυτοσυγκέντρωσή μου». Η απάντηση του Χιου Ντάλας, ήταν: «Είναι ό,τι χειρότερο έχω δει αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι απλά λάθη».

gazzetta.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...