Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ενθουσιασμός στους μαθητές του 3ου Δημοτικού για την επίσκεψη παιχτών του Αστέρα (vd)

Ενθουσιασμός στους μαθητές του 3ου Δημοτικού για την επίσκεψη παιχτών του Αστέρα (vd)
Μαθητές και οι μαθήτριες του 3ου Δημοτικού ενθουσιάστηκαν σήμερα όταν στο σχολείο τους πήγε αντιπροσωπεία του Αστέρα αποτελούμενη από τον προπονητή Στάικο Βεργέτη και τους ποδοσφαιριστές Κώστα Θεοδωρόπουλο, Τάσο Τσοκάνη.


Τα παιδιά τραγούδησαν τον ύμνο του Αστέρα και στο τέλος πήραν αυτόγραφα από τον Στάικο Βεργέτη, τον Κώστα Θεοδωρόπουλο και τον Τάσο Τσοκάνη.

Την αντιπροσωπεία του Αστέρα καλωσόρισε ο διευθυντής του σχολείου Γιώργος Λαλιώτης, που μίλησε για την παρουσία του προπονητή και των ποδοσφαιριστών και το πόσο σημαντικό είναι να συνδυάζει κανείς τον αθλητισμό με τα μαθήματα και τις υποχρεώσεις του σχολείου, ευχαριστώντας παράλληλα και την διοίκηση της ομάδας για τα δώρα που μοίρασε η αντιπροσωπεία του Αστέρα στους μαθητές του 3ου Δημοτικού σχολείου.

Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε στα παιδιά και αναφέρθηκε στις αξίες του αθλητισμού, τονίζοντας πώς μέσα από τον αθλητισμό μαθαίνεις να ξεπερνάς τον εαυτό σου, να συνεργάζεσαι, να σέβεσαι και να έχεις πειθαρχημένο πνεύμα και ομαδικότητα, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει πώς για να πετύχεις το στόχο σου θα πρέπει να κάνεις θυσίες, να έχεις υπομονή, επιμονή και να μην τα παρατάς ποτέ, ενώ έκλεισε την ομιλία του δείχνοντας ένα βίντεο όπου πάνω σε αυτό ανέλυσε όλα τα παραπάνω και το οποίο έδειξε όλα τα Ευρωπαϊκά γκολ του Αστέρα.
Από την πλευρά τους, οι δύο ποδοσφαιριστές του Αστέρα μίλησαν με ιδιαίτερη αγάπη στα παιδιά του δημοτικού, τονίζοντας τους τη σημασία να ασχολούνται με τον αθλητισμό, χωρίς όμως να παραβλέπουν τις υποχρεώσεις τους στο σχολείο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...