Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Μουνάφο στα «Λόγια Αστεριανά» και η τούρτα έκπληξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο (vd)

Ο Μουνάφο στα «Λόγια Αστεριανά» και η τούρτα έκπληξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο (vd)
Μουνάφο: "Ο ερχομός μου στον Αστέρα η πιο σωστή απόφαση, να πετύχουμε ό,τι η Ατλέτικο στην Ισπανία" 
Ο Χουάν Μουνάφο παραχώρησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης μια ξεχωριστή, μια διαφορετική συνέντευξη σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες. Φιλοξενήθηκε στο στούντιο στην εκπομπή των οπαδών του Αστέρα "Λόγια Αστεριανά" και για μια ώρα έβγαλε από μέσα του την ψυχή του. 
 
Αλλωστε, ήταν και για εκείνον μια ιδιαίτερη συζήτηση, με εκπλήξεις, αφού στη διάρκεια της εκπομπής γιορτάστηκαν με μια τούρτα έκπληξη και τα γενέθλια του Κώστα Σταθούλη, που είναι από τους συντελεστές της εκπομπής των οπαδών του Αστέρα στην Δ.Ρ.Τ.
 
Η Δημοτική Ραδιοφωνία σάς παρουσιάζει video, ηχητικό, αλλά και τα κυριότερα αποσπάσματα από όσα είπε ο Μουνάφο, ο οποίος δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι βρίσκεται στον Αστέρα. 
 
Για την αναβολή του Ελληνικού Πρωταθλήματος: "Δεν είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς θέλαμε να παίξουμε το Σαββατοκύριακο, να έχουμε ένα νορμάλ πρωτάθλημα. Πρέπει να αλλάξουμε τώρα τον προγραμματισμό μας. Είχαμε τον ΠΑΟΚ στο μυαλό μας και τώρα πρέπει να βάλουμε την Μπεσίκτας".
 
Για την καριέρα του στην Ελλάδα και τον ερχομό του Αστέρα: "Εκείνη την εποχή ήθελα να φύγω από την Ελλάδα, γιατί τα οικονομικά μου δεν πήγαν όπως τα ήθελα. Ήρθε όμως η πρόταση του Αστέρα που όλοι γνωρίζουμε πόσο οργανωμένη ομάδα είναι και πήρα την σωστότερη απόφαση".
 
Το παιχνίδι που θυμάται περισσότερο: "Η νίκη με τον Παναθηναϊκό, το 1-0. Ήταν δύσκολο παιχνίδι".
 
Του φετινούς στόχους του Αστέρα: "Εμείς φέτος έχουμε πετύχει πολύ ωραία πράγματα για την ομάδα και θέλουμε να τα ζήσουμε, δεν κοιτάμε πολύ το μέλλον. Τώρα θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Μπεσίκτας. Το μυαλό μας είναι τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο πρωτάθλημα αν και δεν είναι εύκολο μία ομάδα να έχει καλό δρόμο και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αυτό δεν το έχουν καταφέρει μεγάλες ομάδες. Ο Αστέρας κάθε χρόνο πάει και καλύτερα. Εύχομαι να πάμε καλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα και να καταφέρουμε ό,τι η Ατλέτικο στην Ισπανία".
 
Για τον αγώνα με την Μπεσίκτας: "Θα δώσουμε τα πάντα. Η Μπεσίκτας είναι μία πολύ καλή ομάδα αλλά και εμείς έχουμε πετύχει πολλά και οι παίχτες και λόγω της διακοπής θα έχουν μία φρεσκάδα ενώ θα έχουν επιστρέψει και όσοι είναι τραυματίες".
 
Για τον κόσμο: "Η ομάδα έχει κάνει τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο και ακόμα και όταν χάνει να χειροκροτείται. Γιατί οι φίλαθλοι καταλαβαίνουν ότι οι παίκτες έχουν δώσει τα πάντα και θέλουν να κάνουν χαρούμενους τους φιλάθλους και όσους πάνε στο γήπεδο να δουν τον αγώνα".
 
Ρωτήθηκε αν θα μπορούσε ο Σάκης Τσιώλης να είναι προπονητής της Εθνικής μας: "Είναι δύσκολο να πω «ναι ή όχι» γιατί τον έζησα μόνο δύο μήνες".
 
Για το μέλλον του: "Σε 20 χρόνια (σ.σ. γέλια) που θα σταματήσω το ποδόσφαιρο, θα ήθελα να είμαι κάπου μόνιμα, να μην μετακινούμαι, γιατί έφυγα μικρός από το σπίτι του και θα με ενδιέφερε να γίνω προπονητής σε Ακαδημίες". 

 Πηγή - www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...