Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μπάκος: «Ντρέπομαι για εσάς, κύριε Αλαφούζο»!

Μπάκος: «Ντρέπομαι για εσάς, κύριε Αλαφούζο»!
Λεκτική επίθεση από τον συνιδιοκτήτη του Αστέρα Δημήτρη Μπάκο προς τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο με αφορμή το όχι των «πρασίνων» στον Γιώργο Μποροβήλο.


Συνεδρίαση του Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας χωρίς ένταση δεν υπάρχει, πόσο μάλλον την ημέρα της ψήφισης του αντικαταστάτη του Άκη Αγραφιώτη στην προεδρεία της. Συγκεκριμένα λίγο πριν οι ΠΑΕ ψηφίσουν αν επιθυμούν να είναι πρόεδρος ο Γιώργος Μποροβήλος. Τον λόγο πήρε ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης Δημήτρης Μπάκος και επιτέθηκε στον Γιάννη Αλαφούζο τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Κύριοι, εγώ πρώτη φορά έρχομαι εδώ και δε σας γνωρίζω. Όμως ντρέπομαι για όλους! Και για εσάς κύριε Αλαφούζο!

Ο Μποροβήλος είναι υπάλληλός μου εδώ και 10 χρόνια και είναι καθαρός. Όπως καθαρός και ξάστερος είναι και ο Αστέρας. Καταλάβετέ το επιτέλους. Εμείς είμαστε ανεξάρτητοι. Μόνοι μας. Δεν έχουμε ανάγκη τίποτα και κανέναν. Καταλάβατε»;

Ο Δημήτρης Μπάκος πήρε τον λόγο και μετά την ψηφοφορία και απευθυνόμενος στον Γιάννη Αλαφούζο του είπε: «Κύριε Αλαφούζο, δε γνωριζόμαστε, όμως ξέρετε την ομάδα μας και γι αυτό το λόγο θα ήθελα κι εσείς να ψηφίσετε το Μποροβήλο. Να μην υπάρχει διάσπαση. Να κινηθούμε όλοι μαζί ενωμένοι». Αυτό δεν έγινε, καθώς οι «πράσινοι» όπως και την προηγούμενοι φορά που είχε τεθεί θέμα Μποροβήλου, είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουν σε εκλογή του διαιτητή της Ριζούπολης, με τον συνιδιοκτήτη των Αρκάδων να αναφέρει πριν αποχωρήσει από την συνεδρίαση: «Κύριε Αλαφούζο κι εμείς, όπως κι εσείς και άλλοι, πριν από τον Αστέρα, άλλη ομάδα ήμασταν. Παναθηναϊκός ήμασταν, δεν τρέχει και τίποτα».

gazzetta.gr

1 σχόλιο

  • ΛΑΚΗΣ
    ΛΑΚΗΣ Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 19:56 Σύνδεσμος σχολίου

    ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΥΧΑΙΟ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΜΠΕΟΣ ΤΥΧΑΙΟ. ΤΣΑ ΤΥΧΑΙΟ.ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ.ΜΕ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ.ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ .ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΟΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...