Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Betarades: Στηρίζουμε Φράιμπουργκ, μπορεί τη νίκη η Ρόντα

Betarades: Στηρίζουμε Φράιμπουργκ, μπορεί τη νίκη η Ρόντα

Το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώθηκε και πλέον η προσοχή των ποδοσφαιρόφιλων και των παικτών του στοιχήματος στρέφεται στα εγχώρια πρωταθλήματα. Το κουπόνι της Παρασκευής μπορεί, όπως είναι φυσικό, να μην είναι τόσο μεγάλο όσο αυτό των δύο επόμενων ημερών, ωστόσο θα μας κρατήσει στοιχηματικά ενεργούς ενόψει του «καυτού» διημέρου που ακολουθεί. Μεγάλο ενδιαφέρον, παράλληλα, παρουσιάζει και η Euroleague, με τον Παναθηναϊκό, από ελληνικής πλευράς, να υποδέχεται την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ.


«Τρίποντο» η Φράιμπουργκ

Ξεκινάμε τα σημερινά Προγνωστικά Στοίχηματος από την Μπουντεσλίγκα και τον αγώνα Φράιμπουργκ – Στουτγκάρδη, στον οποίο θα πάμε με τον «άσσο» σε απόδοση 2.27. Από την επικίνδυνη ζώνη που οδηγεί στη χαμηλότερη κατηγορίας της Γερμανίας ξέφυγε η Φράιμπουργκ, η οποία εδώ και τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα παραμένει αήττητη. Πιο συγκεκριμένα μετά τις δύο σερί ήττες από τις Βόλφσμπουργκ (2-1 εντός έδρας) και Άουγκσμπουργκ (2-0 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Κρίστιαν Στράιχ πέτυχε δύο σερί νίκες (οι οποίες είναι και οι μοναδικές του στη σεζόν) κόντρα στις Κολωνία (1-0 εκτός έδρας) και Σάλκε (2-0 εντός έδρας), ενώ την περασμένη βδομάδα μοιράστηκε από ένα βαθμό με αντίπαλο τη Μάιντς (2-2 εκτός έδρας). Από την άλλη, πέντε μήνες μετά την παραίτησή του από το σύλλογο, ο Χουμπ Στέφενς επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της Στουτγκάρδης. Μετά την κάκιστη αγωνιστική πορεία υπό τις οδηγίες του Άρμιν Φε η διοίκηση της γερμανικής ομάδας αποφάσισε να στραφεί (ξανά) στη λύση του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, με τον οποίο την περασμένη σεζόν κατάφερε να διατηρηθεί στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας. Έτσι, ο 60χρονος Ολλανδός θα διαδεχθεί τον …διάδοχό του! Αξίζει να αναφέρουμε πως με τον Άρμιφ Φε η Στουτγκάρδη σημείωσε μόλις δύο νίκες σε 12 αγωνιστικές, όντας στον «πάτο» του βαθμολογικού πίνακα με μόλις εννέα βαθμούς.

Ανακάμπτει η Ρόντα

Συνεχίζουμε με Β’ Ολλανδίας και το παιχνίδι Ντε Γκράαφστσαπ – Ρόντα, με την επιλογή μας να είναι το «διπλό» σε απόδοση 2.30. Οι γηπεδούχοι αποτελούν μια απ’ τις πιο αξιόλογες και ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας, είναι ψηλά στη βαθμολογία και σε καλή αγωνιστική κατάσταση, είναι πάντα αξιόπιστοι όταν παίζουν στο γήπεδο τους. Εκεί φέτος μετρούν ρεκόρ 5-1-1 με απολογισμό τερμάτων 17-7, απέτυχαν να σκοράρουν σε μόλις ένα παιχνίδι. Μια αγνώριστη Ρόντα, στον αντίποδα, διασύρθηκε εντός έδρας απ’ την Αλμίρε Σίτι με 4-1 την περασμένη αγωνιστική και υπέστη τη δεύτερη ήττα της σεζόν. Ο κόουτς, Ρενέ Τροστ, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας προσπάθησε να κάνει τους παίκτες του να ξεχάσουν αυτό το ματς. «Οφείλουμε να συνεχίσουμε και να επιστρέψουμε στις νίκες. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε σε μια ήττα», εξήγησε. Στο -1 απ’ την πρωτοπόρο Ναϊμέγκεν πλέον η Ρόντα, σήμερα θέλει και χρειάζεται το «τρίποντο» για διάφορους λόγους και θεωρούμε ότι θα το πάρει. Απ’ τη μία είναι το βαθμολογικό, αλλά υπάρχει και το ψυχολογικό κομμάτι. Εκτός έδρας μετράει ρεκόρ 6-0-1 με απολογισμό τερμάτων 15-7.

Κερδίζει η Σοσό

Περνάμε στη Β’ Γαλλίας, από την οποία έχουμε ξεχωρίσει τον «άσσο» σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Σοσό – Κλερμόν. Απόλυτα ικανοποιημένη έμεινε η Σοσό με το βαθμό (1-1) που πήρε σε μία πολύ δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή της Χάβρης. Κινήθηκε σε ρηχά νερά και θα μπορούσε να δεχτεί τουλάχιστον δύο με τρία γκολ ακόμα, ενώ ακόμα κι ο Εχουαφνί παραδέχτηκε την ανωτερότητα της αντιπάλου της. Έστω κι έτσι πάντως διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, τα δέκα εξ αυτών στο πρωτάθλημα. Από τις τρεις φετινές της ήττες άλλωστε στο πρωτάθλημα, οι δύο ήρθαν κόντρα σ Ντιζόν και Τρουά, ομάδες δηλαδή της πρώτης τριάδας και δείχνει το τελευταίο διάστημα ότι βρίσκει τα πατήματά της, μετά από μία ιδιαίτερα δύσκολη προσαρμογή στα δεδομένα της κατηγορίας. Η Κλερμόν, από την άλλη πλευρά, πιστοποίησε για μία ακόμα φορά πως είναι κλασική ομάδα έδρας και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη απέναντι στην παραπαίουσα και πλέον ουραγό Αρλ. Εκτός έδρας, βέβαια, δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά, καθώς στις οκτώ φετινές της εξόδους για το πρωτάθλημα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη (0-2-6).

Προβάδισμα η Σοντερίσκε

Επόμενη στάση η Δανία και το ματς Σοντερίσκε – Έσμπιεργκ, με την επιλογή μας να είναι το «1 DNB» σε απόδοση 2.30 (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπρόντμπι έλαβε τέλος το αήττητο σερί εννιά αγωνιστικών που "έτρεχε" η Σοντερίσκε. Από τις πλέον μαχητικές ομάδες της κατηγορίας, αφού φάνηκε και την προηγούμενη εβδομάδα, όπου μπορεί να έκανε ξανά μέτρια εμφάνιση, αλλά έβγαλε το... λάδι στην αντίπαλό της. Διατηρείται πάντα εκτός της ζώνης του υποβιβασμού και με το "μαξιλαράκι" του +4, πλην όμως μετά την ουραγό Σίλκεμποργκ, είναι κι αυτή με τις λιγότερες νίκες, αφού τα εννιά από τα 15 παιχνίδια της έληξαν ισόπαλα (3-9-3)! Η Έσμπιεργκ, από την άλλη, την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί της Χόμπρο με 4-2. Μόνο από τη 2η της βαθμολογίας Ράντερς έχασε στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές η Έσμπιεργκ, αλλά έχει ακόμα δρόμο μέχρι την προνομιούχο τετράδα κι ενώ εκτός έδρας δέχεται σχεδόν δύο γκολ στις επτά φετινές της εξόδους (1-2-4). Οι φιλοξενούμενοι δίνονται οριακό φαβορί στις περισσότερεςστοιχηματικές εταιρίες, ωστόσο θεωρούμε ότι η Σοντερίσκε μπορεί να πάρει σήμερα τους τρεις βαθμούς.

Μπορεί τη διαφορά η Μπαρτσελόνα

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και το παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Αρμάνι Μιλάνο, στο οποίο θα πάμε με το χάντικαπ -12 πόντων της Μπαρτσελόνα σε απόδοση 1.90. Η Μπαρτσελόνα είναι «καυτή» και κερδίζει τους πάντες εύκολα. Μόνη πρώτη και αήττητη στον όμιλο, πέρασε πανεύκολα από το Μόναχο όπου διέλυσε την Μπάγερν. Η Αρμάνι κρατιέται στην τετράδα που δίνει πρόκριση στο ΤΟΡ-16 αφού η Μπάγερν χάνει συνεχώς και έχει και τη νίκη στο μεταξύ τους στο Μόναχο. Η Μπαρτσελόνα όπως είπαμε παίζει καταπληκτικό μπάσκετ, ίσως το καλύτερο στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή μαζί με την ΤΣΣΚΑ. Έχει κάποια κενά διαστήματα αλλά μόνο όταν έχει… καθαρίσει τη νίκη. Η Αρμάνι πάει στην Βαρκελώνη για αγώνα που μπορεί να χαρακτηριστεί αγγαρεία. Ο σημαντικός αγώνας για την Αρμάνι είναι την επόμενη εβδομάδα στο Μιλάνο με την Μπάγερν. Αν κάνει τότε το 2/2 απέναντι στην γερμανική ομάδα θα προκριθεί στο ΤΟΡ-16. Τζεντίλε και Μος δεν θα αγωνιστούν απόψε άρα η Αρμάνι χάνει τους 17.5 από τους 74 πόντους που σκοράρει ανά αγώνα. Τζεντίλε και Μος δεν έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας απλά προστατεύονται για τα πιο σημαντικά παιχνίδια στη συνέχεια. Στον πρώτο γύρο η Μπαρτσελόνα είχε νικήσει 63-78 στο Μιλάνο. Μπορεί μια παρόμοια διαφορά και απόψε στο «σπίτι» της. Επιλογή η Μπαρτσελόνα -12 και λίγο περισσότερο ρίσκο στο ενδεχόμενο να νικήσει η Μπαρτσελόνα με διαφορά άνω των 20 πόντων.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...