Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τένις - Με την ΑΕΚ προετοιμάζεται ο Λαζαρίδης

Τένις - Με την ΑΕΚ προετοιμάζεται ο Λαζαρίδης
Στην πόλη της Τρίπολης και με τον όμιλο τένις της ΑΕΚ αποφάσισε να ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ο αθλητής της Εθνικής ομάδας σε αμαξίδιο Γ. Λαζαρίδης.
Ο Λαζαρίδης υπό τις προπονητικές οδηγίες του προπονητή του κ. Νίκα και σε άμεση συνεννόηση με τον προπονητή του ομίλου της ΑΕΚ κ. Παπαδόπουλο (ειδικευμένο προπονητή στο τένις με αμαξίδιο) θα επισκέπτεται την Τρίπολη για ένα διήμερο προπονήσεων κάθε εβδομάδα, ώστε να προετοιμαστεί όσον το δυνατόν καλύτερα παίζοντας με την αγωνιστική ομάδα του ομίλου της ΑΕΚ. Η συμφωνία ανάμεσα στους προπονητές κ. Παπαδόπουλο και κ. Νίκα και με τον αθλητή κ. Λαζαρίδη κλείστηκε στην επίσκεψη των δύο τελευταίων κατά το τουρνουά των Κολοκοτρωνείων 2014.
Η αγωνιστική ομάδα του ομίλου της ΑΕΚ, οι πολλές διακρίσεις τους τα τελευταία χρόνια καθώς και οι κατάλληλες προπονητικές συνθήκες που γυμνάζονται οι αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης , ώθησαν προπονητή (κ. Νίκα) και παίχτη (κ. Λαζαρίδη) να αποφασίσουν το πρόγραμμα αγωνιστικής προετοιμασίας να γίνει στην πόλη μας. Η διοίκηση η προπονητική αλλά και η αγωνιστική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελαν δημόσια να καλωσορίσουν τον αθλητή της Εθνικής ομάδας με αμαξίδιο κ. Λαζαρίδη στην πόλη μας, του εύχονται καλή αρχή στην προετοιμασία του και του υπόσχονται ότι θα είναι δίπλα του σε οτιδήποτε χρειαστεί μέσω του ομίλου.
 Αναλυτικά η δήλωση του κ. Λαζαρίδη:
Ευχαριστώ την ομάδα τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας μου, είναι πολύ σημαντικό κάποιες φορές να παίζω με αθλητές που κάνουν πρωταθλητισμό ώστε να βελτιώνομαι αγωνιστικά αλλά και τα παιδιά να νοιώθουν άνετα με το διαφορετικό. Όλοι Διαφορετικοί, όλοι ίσοι. Το πιο σημαντικό όμως, πέρα από το αθλητικό κομμάτι και αυτό που θέλω να πετύχω, μέσα από τέτοιες δράσεις, είναι με την παρουσία μου σε ομίλους άλλων περιοχών όπως σήμερα στην Τρίπολη, αύριο σε άλλες πόλεις, στην πόλη μου την Καλαμάτα το προσπαθώ καιρό τώρα ( ήδη ένα Ατομο με Αναπηρία όχι μόνο παίζει τένις και προπονήται στο γήπεδο τένις για ΑμεΑ του Δ.Καλαμάτας, αλλά ήρθε να ζήσει και μόνιμα στην Καλαμάτα), είναι να μπορέσω να προσελκύσω ΑμεΑ, να τα παροτρύνω και να τα βοηθήσω να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Αυτός είναι ο στόχος και για αυτό προσπαθούμε,διότι η ενασχόληση με τον αθλητισμό μόνο θετικά μπορεί να προσφέρει στα ΑμεΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...