Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επίσκεψη Αστέρα στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (εικόνες)

Επίσκεψη Αστέρα στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (εικόνες)
Συνεχίζοντας τις επισκέψεις στα δημοτικά σχολεία της Τρίπολης, αντιπροσωπεία του Αστέρα επισκέφτηκε σήμερα το 8ο δημοτικό σχολείο Τρίπολης, με τον προπονητή της ομάδας Στάικο Βεργέτη και τους ποδοσφαιριστές Καλίφα Σανκαρέ, Έρικ Τιε Μπι να μιλάνε με ιδιαίτερη αγάπη στα παιδιά αυτά και να τους μοιράζουν σχολικά δώρα, αλλά και την αφίσα της ομάδας.


Photo 9 apo 15-12-2014 Vergetis milaei sta paidia toy 8oy dimotikou

Την αντιπροσωπεία του Αστέρα καλωσόρισε ο διευθυντής του 8ου δημοτικού σχολείου Δημήτρης Κωτσιόπουλος, που αναφέρθηκε στην προσφορά της ομάδας στην κοινωνία και έκανε ειδική μνεία στην παρουσία του προπονητή και των ποδοσφαιριστών στο σχολείο, ευχαριστώντας παράλληλα και την διοίκηση της ομάδας για τα δώρα που μοίρασαν στους μαθητές του σχολείου.

Στην ομιλία του προς τα παιδιά, ο προπονητής του Αστέρα αναφέρθηκε στις αξίες του αθλητισμού, τονίζοντας τι μαθαίνεις και πώς ξεπερνάς τον εαυτό σου σε καθημερινή βάση, αλλά και την συνεργασία που πρέπει να υπάρχει με τους συμπαίκτες σου και τους συναθλητές σου.

Photo 8 apo 15-12-2014 Vergetis, Sankare, Tie Bi moirazoun dora

Από την πλευρά τους, οι δύο ποδοσφαιριστές του Αστέρα μίλησαν με ιδιαίτερη αγάπη στα παιδιά του δημοτικού σχολείου, μοίρασαν τα δώρα και στο φινάλε υπέγραψαν αυτόγραφα σε όλα τα παιδιά.

Photo 6 apo 15-12-2014 Sankare, Tie Bi moirazoun dora

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 8ου Δημοτικού έδειξαν από την αρχή την αγάπη και τον ενθουσιασμό τους για την παρουσία της αντιπροσωπείας του Αστέρα, ενώ τραγούδησαν τον ύμνο του Αστέρα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...