Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τένις - 1η η Λαμπροπούλου της ΑΕΚ Τρίπολης στο Αθλόπολις!

Τένις - 1η η Λαμπροπούλου της ΑΕΚ Τρίπολης στο Αθλόπολις!
Επιτυχιών συνέχεια για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με την Σήλια Λαμπροπούλου να καταλαμβάνει την 1ηθέση στην κατηγορία των 10 ετών στο τουρνουά του Αθλόπολις.
Η παίχτρια του Γιώργου Παπαδόπουλου αν και βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας αυτό το διάστημα με την υπόλοιπη ομάδα του ομίλου αγωνίστηκε στο open τουρνουά που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αθλόπολις στην Ανθούσα για πρώτη φορά και κατέλαβε την 1ηθέση του openσε 16άρι ταμπλό.  Η Λαμπροπούλου επικράτησε στον δεύτερο γύρο της Μπεσπάλτας (ΟΑ Αθλητική Παιδεία) με 2-0 σετ (4-0, 4-0) και στον ημιτελικό της Χυτήρη (ΑΟ Ταύταλα) με το ίδιο σκορ 2-0 σετ (4-0, 4-0).
Στον τελικό της διοργάνωσης η αθλήτρια του ομίλου επικράτησε και της Βαμβακούσης με 2-0 σετ (4-0, 4-2) καταλαμβάνοντας την 1ηθέση του συγκεκριμένου open.
Από τον όμιλο της ΑΕΚ αγωνίστηκαν επίσης οι μικροί (8 ετών)Λαμπρόπουλος Άγγελος και Λαμπρόπουλος Μιχάλης καθώς και οι Νασιάκος Γιώργος , Σίσσυ και Ιάσονας.  Επόμενο τουρνουά και τελευταίο για τους αθλητές το 2014 θα είναι το Prince Christmas Open στο FERNANDEZ TENNIS ACADEMY.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...