Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με το ... αριστερό μπήκε στο 2015 ο Αστέρας Τρίπολης (vd)

Με το ... αριστερό μπήκε στο 2015 ο Αστέρας Τρίπολης (vd)
«Ποδαρικό» με το... δεξί στο 2015 έκανε η Κέρκυρα, που επιβλήθηκε με 1-0 στην έδρα της του Αστέρα Τρίπολης, στο δεύτερο χρονικά ματς της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε από τον Ναγιάρ στο 48΄.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου νίκησε πέρα για πέρα δίκαια τον αγνώριστο Αστέρα, οι παίκτες του οποίου είχαν μείνει στις καλές εμφανίσεις της περασμένης χρονιάς. Το ματς ήταν θρίλερ στα τελευταία πέντε λεπτά, όταν και οι δύο ομάδες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν, ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι με το Ρόχας που λίγο έλλειψε να εξελιχθεί σε... μοιραίο παίκτη.

Εάν εξαιρέσει κανείς το πρώτο 15λεπτο, διάστημα στο οποίο οι Αρκάδες πλησίασαν στο γκολ με την προβολή του Μάσα (άουτ), στο υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού οι «Φαίακες» ήταν αυτοί που είχαν τον απόλυτο έλεγχο, έχασαν περισσότερες ευκαιρίες και με την εμφάνισή τους έδειξαν ότι ήθελαν το «τρίποντο» πιο πολύ από τον αντίπαλό τους.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο οργανωμένοι στον αγωνιστικό χώρο, πήγαιναν πρώτοι πάνω στη μπάλα και στο 30΄ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Κόντο (ο Κοσίσκι απόκρουσε σωτήρια την κεφαλιά-ψαράκι του μέσου των «Φαιάκων») για να ανοίξουν στο σκορ.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η Κέρκυρα προηγήθηκε, έστω και με τυχερό τρόπο. Από το σουτ του Ναγιάρ στο 48΄, έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Κουρμπέλη, άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον Κοσίσκι που δε μπόρεσε να διώξει (1-0). Τεράστια ευκαιρία για να «καθαρίσει» ουσιαστικά το ματς έχασε ο Κόντος στο 54΄, όταν μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια έφτασε απέναντι από τον Κοσίσκι, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφτασε χωρίς δύναμη στην αγκαλιά του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Χωρίς να παίζει καλή μπάλα ο Αστέρας έφτασε κοντά στο 1-1 στο 62΄, με την κεφαλιά του Μπαράλες να διώχνει σωτήρια στη γωνία του ο Σέτκους. Τρία λεπτά πριν τη λήξη ο Ρόχας έχασε μεγάλη ευκαιρία να «σφραγίσει» τη νίκη των γηπεδούχων, όταν αστόχησε απέναντι από τον Κοσίσκι. Στο 89΄ οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» την ισοφάριση, αλλά ο Σέτκους απόκρουσε σωτήρια το σουτ του Μπακασέτα και στην εξέλιξη της φάσης το νέο σουτ του Μπαράλες έδιωξαν οι αμυντικοί της Κέρκυρας ενώ η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα.

Ακριβώς στην εκπνοή ο Ρόχας σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Κοσίτσκι δεν κατάφερε να νικήσει το γκολκίπερ των Αρκάδων.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...