Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τάεκβοντο: Κορεάτες προπονούν αθλητές από το Λεωνίδιο (εικόνες)

Τάεκβοντο: Κορεάτες προπονούν αθλητές από το Λεωνίδιο (εικόνες)
Ξεκίνησε εχθές στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. TKD ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ η προπόνηση τεχνικών μάχης της οποίας ηγούνται τρεις καταξιωμένοι πρωταθλητές πανεπιστημιακών ομάδων και νυν προπονητές από τη Νότια Κορέα.


Την έναρξη των προπονήσεων εγκαινίασε η δασκάλα Ji Yeon Hwang με τη βοήθεια του ομοσπονδιακού προπονητή 2011 και 2012 Άρη Βελισσαρόπουλου και των αθλητριών του Ευγενίας Σαρρή (1η Πανευρωπαϊκή και Παγκόσμια 2014) και Σταματίνας Γεωργίτση (2η Παγκόσμια 2014), οι οποίοι μετέφραζαν τις οδηγίες της Κορεάτισας προπονήτριας προς τους αθλητές του Α.Σ. TKD ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ και Α.Σ. TKD ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ.
Το κάθε ένα από τα τέσσερα τμήματα των αθλητών ηλικίας από 6 ετών και άνω, προπονήθηκαν ξεχωριστά και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους πειθαρχώντας με ακρίβεια στις εντολές της κας Hwang και δίνοντας υποδειγματική εικόνα ως Έλληνες αθλητές. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν έως το τέλος Φεβρουαρίου και οι αθλητές των δύο συλλόγων θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τις τεχνικές που έχουν κατακτήσει και να διδαχθούν καινούριες με την μοναδική Κορεατική φιλοσοφία που διακρίνεται για την ακρίβεια, την πειθαρχία και τους εξαντλητικούς ρυθμούς. Στις επόμενες προπονήσεις οι τρεις Κορεάτες δάσκαλοι θα εναλλάσσονται και θα καλύψουν όλα τα φάσματα της ύλης σε μάχες.

Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα οι δύο προπονητές και οι πρωταθλήτριες Κόσμου καθοδηγούν μικρούς και μεγάλους αθλητές στην εκτέλεση διατατικών ασκήσεων και τεχνικών μάχης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...