Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δευτέρα η δικαστική απόφαση για το «ντου» του Μαρινάκη στον τελικό με τον Αστέρα!

Δευτέρα η δικαστική απόφαση για το «ντου» του Μαρινάκη στον τελικό με τον Αστέρα!
Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία στη δίκη των Βαγγέλη Μαρινάκη - Σάββα Θεοδωρίδη στο Β΄ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων. Τη Δευτέρα η απόφαση, καθώς η Εισαγγελέας της έδρας ήθελε χρόνο να μελετήσει την υπόθεση. Όλο το ρεπορτάζ στο sdna...


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Β΄ αντιπρόεδρος, Σάββας Θεοδωρίδης, οι οποίοι δεν παρέστησαν στη διαδικασία, δικάστηκαν δια των συνηγόρων τους για την υπόθεση της εισόδου τους στα αποδυτήρια των διαιτητών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης (2013).

Πριν την έναρξη της διαδικασίας, οι συνήγοροι των δύο παραγόντων κατέθεσαν ένσταση κατά της έφεσης που είχε ασκήσει ο Εισαγγελέας Δημήτρης Ζημιανίτης κατά της πρωτόδικης απόφασης αθώωσης των δύο κατηγορουμένων, λόγω αμφιβολιών. Η ένσταση δεν έγινε δεκτή και η ακροαματική διαδικασία εξελίχθηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά.

Πλέον, αναμένεται η Εισαγγελέας της έδρας να ανακοινώσει την πρότασή της σχετικά με την υπόθεση, ωστόσο αυτό θα συμβεί νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Αιτία για την καθυστέρηση το γεγονός πως η Εισαγγελέας ήθελε περισσότερο χρόνο για να μελετήσει την υπόθεση, κάτι που δεν της επέτρεπε σήμερα το προχωρημένο της ώρας. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται επίσης τη Δευτέρα, μετά τη σχετική πρόταση της Εισαγγελέως.

Στην ακροαματική διαδικασία κατέθεσαν οι δύο αστυνομικοί που ήταν παρόντες στο περιστατικό στο χώρο των αποδυτηρίων, ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ, Γιώργος Βούλγαρης, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Θανάσης Γιάχος, ο επιπρόσθετος διαιτητής Σταύρος Τριτσώνης, ο βοηθός Νίκος Καρατζίκας, ενώ ως μάρτυρας υπεράσπισης των κατηγορουμένων κατέθεσε ο υπεύθυνος ασφαλείας του τελικού, Θανάσης Μπουτζιώλης.

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί προ 15ημέρου, ωστόσο λόγω παρέλευσης του ωραρίου διεκόπη για σήμερα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Σάββας Θεοδωρίδης είχαν κατηγορηθεί για παράβαση του νόμου περί ποινικής αντιμετώπισης προσυνεννοημένων αγώνων και συγκεκριμένα ότι με αθέμιτες ενέργειες προσπάθησαν να επηρεάσουν την εξέλιξη και το αποτέλεσμα του τελικού του Κυπέλλου του 2013. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...