Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παραίτηση Βεργέτη ζητούν οι οργανωμένοι του Αστέρα;

Παραίτηση Βεργέτη ζητούν οι οργανωμένοι του Αστέρα;
Στα όριά τους είναι οι φίλαθλοι του Αστέρα, μετά τη νέα ήττα, από την Καλλονή. Ο κόσμος ζητά να παρθούν μέτρα τόσο για τον προπονητή, όσο και για κάποιους ποδοσφαιριστές.
Ειδικότερα, οι Tigers Ultras, γράφουν:
«ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ......ΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ....ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ.....ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΝΟ....
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΤΙΜΑ...
Υ.Γ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ..»
 
Ενώ σε άλλο σημείο γράφουν: «Η ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΡΟΣΤΕΡ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η 5η ΘΕΣΗ) Ε, ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ».

3 σχόλια

  • Tigers Club Tripolis
    Tigers Club Tripolis Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 02:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Eμεις προσπαθουμε να ξυπνησουμε με τον τροπο μας ορισμενους που νομιζουν οτι το πρωταθλημα τελειωσε στο ματς με τον Παοκ....Εχουν χαθει ματς οπως με Κερκυρα-γιαννενα-Πανθρακικο-Καλλονη που ειναι κομβικα στο αν θελουμε να ξανα βγουμε και του χρονου Ευρωπη.Αν κοιταξεις τον δευτερο γυρο εχουμε ολα τα ''ντερμπι'' εκτος (Παο-ολυμπιακο-παοκ),ακομη και τον Παναιτωλικό τον εχουμε μεσα στο αγρινιο...Δυσκολες εδρες ποσο μαλλον δυσκολες αν δεν μπορεις να κερδισεις αντιπαλους με μισο αδειες εδρες και με παιχτες χαμηλοτερου επιπεδου σε σχεση με του Αστερα....Απλα αγαπαμε τον αστερα φωναζουμε 3 μηνες τωρα ερχεται αποκλεισμος στο κυπελλο απο μια ομαδα που στην θεσσαλονικη εβριζε παραγοντα του Αστερα επι 90 λεπτα (το ιδιο εκαναν και στην Τριπολη)και σαν διοικηση δεν εριξε ουτε ενα προστιμο στους παιχτες,σαν να μην εγινε τιποτα ή σαν να χαθηκε ενα απλο ματς.Ειμαστε οι μοναδικοι που ξελαριγιαζομαστε σε καθε 90'λεπτο για κατι που ειναι η καψουρα μας και το αγαπαμε και οφειλουμε να το προστατεψουμε με καθε τροπο πριν συμβει το μοιραιο και μεινουμε εκτος Ευρωπης φετος.(Μας εφτασε ο παναιτωλικος στο -2 ο ατρομητος και πλησιαζουν αλλες 2 ομαδες που ειναι στο -5)

  • Filathlos
    Filathlos Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 02:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Bravo stous TIGERS!!!!!!!!!!!
    As ksupnisoun orismenoi epitelous prin einai arga!!!!!!!!!!!!!!!!

  • TIGERS CLUB
    TIGERS CLUB Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015 22:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε μην λέτε ... αυτό είναι προφίλ παιδιού.Δεν μιλάει σε καμία περίπτωση εκ μέρους των Tigers!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...