Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με επιτυχίες ξεκίνησε το 2015 για το τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (εικόνες)

Με επιτυχίες ξεκίνησε το 2015 για το τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (εικόνες)

Με το δεξί μπήκε η χρονιά για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, που φέτος κλείνει τα 25 χρόνια λειτουργίας το, κατακτώντας τρείς θέσεις στο πρόσφατο Ε3 της χρονιάς που έγινε στην Καλαμάτα. Ήταν το πρώτο αγωνιστικό test για την ομάδα τένις της ΑΕΚ και τα πρώτα δείγματα ήταν αρκετά θετικά, με την συνέχεια για την ομάδα του Γ. Παπαδόπουλου να αναμένεται πολλά υποσχόμενη.

Πιο συγκεκριμένα ο όμιλος της ΑΕΚ, που αποτελεί αυτή την στιγμή τον μοναδικό εκπρόσωπο του Αρκαδικού τένις σε όλες τις διοργανώσεις, κατέκτησε μια 2η και δύο 3ες θέσεις στις κατηγορίες των κοριτσιών 12 και 16 ετών. Οι δύο μικρές αθλήτριες της ΑΕΚ, η Λαμπροπούλου Σήλια και η Νασιάκου Σίσσυ με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή χρονιά συμμετείχαν για πρώτη φορά στην κατηγορία των 12αριών και κατάφεραν να κερδίσουν την 2η και την 3η θέση αντίστοιχα του Ε3. Σε 8άρι ταμπλό η Λαμπροπούλου επικράτησε στον πρώτο γύρο της Βουδούρη (ΑΕΚ) με 2-0 σετ (4-0, 4-0) και στον ημιτελικό της Σουρλίγκα (Ο.Α Κιάτου) με 2-0 σετ (7-6, 6-2). Στον τελικό ηττήθηκε από την Μηναδάκη (Ο.Α Κιάτου) με 2-0 σετ (6-1, 6-3) καταβεβλημένη από την ίωση που την ταλαιπωρούσε καθ΄όλη την διάρκεια του τουρνουά. Η Νασιάκου στην πρώτη της συμμετοχή σε Ε3 επικράτησε της Κορδονούρη (Σ.Α. Μεσσήνης) με 2-1 σετ (1-4, 4-1, 7-4) χάνοντας όμως στον ημιτελικό από την Μήναδάκη, η οποία κατέκτησε και την 1η θέση, με 2-0 σετ (6-0, 6-0) κατακτώντας έτσι την 3η θέση του τουρνουά. Στην κατηγορία των 16 ετών η Αντωνίου Αναστασία ήταν για ακόμη μια φορά μέσα στις πρώτες θέσεις κατακτώντας την 3η θέση του Ε3. Η Αντωνίου σε 8άρι ταμπλό κέρδισε την Ανδριοπούλου (Νίκη Πατρών) με 2-1 σετ (5-3, 2-4, 8-6) αλλά ηττήθηκε από την Μπουρτσουκλή (Ο.Α Κιάτου) στον ημιτελικό με 2-0 σετ (6-0, 6-2) κερδίζοντας έτσι την 3η θέση. Για την ιστορία η Καμπιώτη (Ζακυνθηνός Α.Ο.Α) κέρδισε την πρώτη θέση.


Από τους υπόλοιπους αθλητές του ομίλου μας πολύ καλή εμφάνιση έκαναν η Καραναγνώστη Μαρία, Κανελλόπουλος Πέτρος και Δελής Κώστας, οι οποίοι έφτασαν μέχρι τις 8άδες των κατηγοριών τους.

Ο όμιλος θα ήθελε δημόσια να συγχαρεί όλους του τους αθλητές και τους εύχεται καλή συνέχεια στα τουρνουά που ακολουθούν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...