Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στοίχημα: Νίκη για Γκενκ, με κάλυψη Φράιμπουργκ και Αστέρας

Στοίχημα: Νίκη για Γκενκ, με κάλυψη Φράιμπουργκ και Αστέρας
Ένα κουπόνι γεμάτο ενδιαφέροντα παιχνίδια έχουμε το Σάββατο στα χέρια μας. Όλα τα «μεγάλα» πρωταθλήματα βρίσκονται στη… σέντρα, ενώ μετά από διακοπή μίας εβδομάδας, η Σούπερλιγκ επιστρέφει στη δράση, αλλά χωρίς κόσμο στις κερκίδες. Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τα previews όλων των αγώνων της ημέρας καθώς και να βρείτε ενδιαφέροντα στατιστικά, αλλά και αναλυτικές βαθμολογίες, όπως τη βαθμολογία Superleague.


Προβάδισμα η Φράιμπουργκ

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά από την Μπουντεσλίγκα και τον αγώνα Φράιμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης, στον οποίο θα πάμε με το «1 DNB» σε απόδοση 2.00 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Μία νίκη μετράει η Φράιμπουργκ στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές για το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα, αυτή με αντίπαλο τη Χέρτα (2-0 εκτός έδρας) πριν από τρεις βδομάδες. Στις επόμενες δύο μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Χόφενχαϊμ (1-1 εντός έδρας), ενώ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπάγερ Λεβερκούζεν (1-0 εκτός έδρας). Έτσι, το συγκρότημα του Στράιχ παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στη χαμηλότερη κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας, όντας δύο βαθμούς μακριά από τη ζώνη σωτηρίας.

Από την άλλη, στο πρωτάθλημα επικεντρώνεται εξ ολοκλήρου η Βέρντερ Βρέμης, καθώς μεσοβδόμαδα γνώρισε τον αποκλεισμό-σοκ από τη φάση των «16» του Κυπέλλου Γερμανίας μετά την ήττα της στην έδρα της Αρμίνια Μπίλεφελντ με 3-1. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της Μπουντεσλίγκα το συγκρότημα του Σκρίπνικ, στις οποίες σημείωσε μία ισοπαλία κόντρα στη Σάλκε (1-1 εκτός έδρας), ενώ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Βόλφσμπουργκ (5-3 εντός έδρας).

Κερδίζει η Γκενκ

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα του Βελγίου και τον «άσσο» σε απόδοση 1.91 στην αναμέτρηση Γκενκ – Ζούλτε Βάρεγκεμ. Η Γκενκ, παλεύει για να μπει στην πρώτη εξάδα, από την οποία τώρα είναι έξω στην ισοβαθμία με την Σαρλερουά. Την προηγούμενη αγωνιστική, δε δυσκολεύτηκε και ιδιαίτερα για να περάσει από την έδρα της ουραγού Λιρς (νίκη με 2-0), ενώ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, έχει χάσει μόνο από την Αντερλεχτ. «Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και δεν έχουμε κρύψει από την αρχή της σεζόν, ότι ο στόχος μας είναι η είσοδος στην εξάδα. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, αλλά το μυαλό μας είναι μόνο στα δικά μας παιχνίδια και όχι στο τι κάνουν οι ομάδες που είναι από πάνω μας στη βαθμολογία» είπε ο προπονητής, Αλεξ ΜακΛις.

Η Ζούλτε Βάρεγκεμ, από την πλευρά της, ουσιαστικά είναι αδιάφορη θεωρητικά θα παλέψει για το ένα εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ αν και είναι ένα ερωτηματικό αν μπορεί να πετύχει ένα στόχο που μοιάζει τόσο υψηλός για τα φετινά δεδομένα της. Αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα, τις έξι τελευταίες αγωνιστικές, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα, ηττήθηκε εντός έδρας από την Μαλίν με 2-3, σε ένα ακόμα παιχνίδι που είχε πάρα πολλά αμυντικά προβλήματα.

Με κάλυψη ο Αστέρας Τρίπολης

Περνάμε στη Σούπερλιγκ, από την οποία έχουμε ξεχωρίσει το «1 DNB» σε απόδοση 1.80 στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος. Η πορεία του Αστέρα είναι σαφώς πιο σταθερή σε σχέση με αυτή του Ατρομήτου, με τους Αρκάδες να παραμένουν ακλόνητοι εντός της ζώνης των πλέι οφ. Μεγάλο ρόλο σε αυτή την επιτυχία έχει παίξει και η δύναμη της έδρας, αφού το σύνολο του Στάικου Βεργέτη παραμένει αήττητο εντός στο φετινό πρωτάθλημα, με 9 νίκες και 4 ισοπαλίες. Ο Αστέρας είναι αυτή τη στιγμή 4ος με 44 βαθμούς, στο +7 από τον 6ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ως εκ τούτου, θέλει να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι το τέλος, προκειμένου να μπει με ευνοϊκούς όρους στα πλέι οφ. Νικηφόρα τα 3/4 τελευταία ματς πρωταθλήματος της ομάδας, όμως όλες οι νίκες ήρθαν εντός έδρας. Σύνθημα νίκης έστειλε χθες ο προπονητής, Στάικος Βεργέτης, μαζεύοντας τους παίκτες στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου και βγάζοντας μία ολιγόλεπτη «πωρωτική» ομιλία.

Στον αντίποδα, δικαιώνεται στον απόλυτο βαθμό μέχρι στιγμής ο Γιώργος Σπανός για την επιλογή του Νίκου Νιόμπλια. Ο Έλληνας τεχνικός, που διαδέχθηκε τον Σα Πίντο στον πάγκο του Ατρόμητου, επιβεβαίωσε με το "καλημέρα" τις καλές συστάσεις που τον συνοδεύουν, με τους Περιστεριώτες να "διαλύουν" αρχικά τον ΠΑΟΚ (4-0) και να πετυχαίνουν στη συνέχεια ένα πολύτιμο διπλό επί του Εργοτέλη. Οι 37 βαθμοί τους φέρνουν σε καθεστώς τριπλής ισοβαθμίας με τον 6ο ΠΑΣ Γιάννινα και την 8η Ξάνθη, ενώ ο 5ος Παναιτωλικός βρίσκεται στο +5. Σήμερα, βέβαια, έχει πολύ δύσκολο έργο στην Τρίπολη και ο Αστέρας έχει το προβάδισμα.

Μπορεί τη νίκη η Γρανάδα

Επόμενη πρόταση, ένα ακόμη «1 DNB», αυτή τη φορά από την Πριμέρα Ντιβιζιόν και τον αγώνα Γρανάδα – Μάλαγα, σε απόδοση 2.05. Έχουμε... κουραστεί τον τελευταίο καιρό να κάνουμε λόγο για «τελικούς» της Γρανάδας. Η ομάδα της Ανδαλουσίας δείχνει μέχρι στιγμής ανήμπορη να σηκώσει κεφάλι, κάτι που αποδεικνύει το σερί 1-8-12 στις τελευταίες 21 αγωνιστικές. Βαθμολογικές ελπίδες για τη σωτηρία σαφώς και υπάρχουν (στο -5 από τη γραμμή αυτή τη στιγμή), όμως το πρωταρχικό στοιχείο που απαιτείται είναι η ανάκτηση της αυτοπεποίθησης και της θετικής ψυχολογίας. Βέβαια, πρέπει να υπενθυμιστεί ότι η Γρανάδα έχει χάσει μόλις το ένα από τα επτά τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, όμως τα πέντε από αυτά συνδυάστηκαν με ισοπαλίες (1-5-1).

Από την άλλη, το νικηφόρο 3-2 για τη Μάλαγα την περασμένη αγωνιστική επί της Χετάφε ήρθε να «κολλήσει» με το μεγάλο διπλό στο «Καμπ Νου» κι έτσι η ομάδα του Χάβι Γκράθια πηγαίνει με θετική ψυχολογία για το 3/3. Αυτή τη στιγμή οι μαλαγκένιος είναι 7οι με 41 βαθμούς, στο -4 από την 6η Βιγιαρεάλ. Στο 3-1-2 το σερί της Μάλαγα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, μόνο μία νίκη, όμως, στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος (1-1-2). Σημαντική η απουσία του επιθετικού Χάβι Γκέρα, με τον Γκράθια να σκέφτεται να τοποθετήσει τον Χουάνμι σε ρόλο φουνταριστού.

Προκρίνεται η Μπράντφορντ

Συνέχεια με την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Αγγλίας και το παιχνίδι Μπράντφορντ – Ρέντινγκ, στο οποίο θα πάμε με την πρόκριση της Μπράντφορντ, σε απόδοση 2.00. Η έκπληξη του φετινού θεσμού, Μπράντφορντ, φιλοξενεί τη Ρέντινγκ, προσβλέποντας στην παρθενική παρουσία της στα ημιτελικά μετά το μακρινό 1911! Εξαιρετική η μέχρι στιγμής πορεία της, καθώς στους δύο τελευταίους γύρους κατάφερε και πέταξε εκτός τις Τσέλσι (διπλό με σκορ 2-4) και Σάντερλαντ (εντός έδρας νίκη με 2-0).

Η Ρέντινγκ, από την πλευρά της, κατάφερε στο φετινό Κύπελλο Αγγλίας να πετύχει τρεις διαδοχικές εκτός έδρας προκρίσεις επί... συναδέλφων στην Τσάμπιονσιπ (0-1 επί Χάντερσφιλντ, 1-2 επί Κάρντιφ, 1-2 επί Ντέρμπι). Η καλή πορεία στο FA CUP αποτελεί το αποκούμπι για τη μετριότατη παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς μετά το πέρας των πρώτων 35 αγωνιστικών στην Τσάμπιονσιπ οι «ρόιαλς» βρίσκονται στη 18η θέση του πίνακα. Θεωρούμε ότι η Μπράντφορντ μπορεί να κάνει μία ακόμη έκπληξη και να πάρει την πρόκριση.

«Τρίποντο» η Λιβόρνο

Πρόταση προκύπτει και από τη Β’ Ιταλίας και πρόκειται για τον «άσσο» σε απόδοση 1.90 στο ματς Λιβόρνο – Τερνάνα. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Serie B η Λιβόρνο, η οποία κατηφορίζει στο βαθμολογικό πίνακα, παραμένοντας ωστόσο στις πρώτες οχτώ θέσεις αυτού που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας. Σήμερα έχει την ευκαιρία να επανέλθει στα «τρίποντα» απέναντι στην Τερνάνα, η οποία δεν έχει νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Μπολόνια (0-0 εκτός έδρας) και Αβελίνο (1-1 εντός έδρας), ενώ γνώρισε την ήττα από τις Λατίνα (2-0 εντός έδρας) και Βίρτους Εντέλα (1-0 εντός έδρας). Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες είναι ο απολογισμός των πέντε τελευταίων εκτός έδρας αναμετρήσεων που έδωσε για το πρωτάθλημα.

Over από Τουρκία

Τελευταία επιλογή από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.90 στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Τουρκίας, Εσκισεχίρσπορ – Μπούρσασπορ. Μετά και τη νέα ήττα της από τη Ρίζεσπορ (3-0 εκτός έδρας) την προηγούμενη βδομάδα η Εσκισεχίρσπορ πλησιάζει απειλητικά την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Σκίμπε με τους 23 βαθμούς που έχει συλλέξει συνολικά βρίσκεται τρεις μακριά από την Ερσίγιεσπορ και τη 16η θέση. Πριν από την ήττα που γνώρισε την προηγούμενη βδομάδα μετρούσε δύο σερί νίκες κόντρα στις Γκεντσλερμπιρλίγκι (2-1 εκτός έδρας) και Μπεσίκτας (1-0 εντός έδρας).

Μόλις μία ήττα έχει γνωρίσει η Μπούρσασπορ, από την άλλη, στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Τουρκίας. Στις υπόλοιπες το συγκρότημα του Γκούνετς σημείωσε πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, παραμένοντας ένα βαθμό μακριά από τη Μπουγιουκσεχίρ και την πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Περιμένουμε ένα «ανοιχτό» παιχνίδι, με το Over να έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Υψηλό σκορ στο Πανιώνιος - ΚΑΟΔ

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Πανιώνιος – ΚΑΟΔ, στον οποίο θα πάμε με το Over 146.5 σε απόδοση 1.90. Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΚΑΟΔ σε ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για την επιβίωση και των δύο ομάδων στην κατηγορία. Ο Πανιώνιος που ξεκίνησε με προβλήματα και χωρίς επαγγελματίες τη σεζόν δε δείχνει βελτίωση και πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία. Σαν να μην έφταναν τα άλλα προβλήματα του συλλόγου τον χτύπησαν και τραυματισμοί με τους Ταπούτο και Χάνκοκ να χάνουν παιχνίδια. Τελευταίο χτύπημα για τον Πανιώνιο ήταν ο νέος τραυματισμός του Χάνκοκ που έπαιξε σε φιλικό με το Παγκράτι και χτύπησε στον αχίλλειο τένοντα με αποτέλεσμα να μείνει εκτός γηπέδων για έξι μήνες. Ο ΚΑΟΔ βαθμολογικά είναι σε καλύτερη μοίρα αλλά μόλις μία νίκη πάνω από τον προτελευταίο Πανελευσινιακό επομένως κινδυνεύει. Ήταν καλός με ΠΑΟΚ, Άρη και Κόροιβο και έρχεται σήμερα στη Νέα Σμυρνη για να ανέβει βαθμολογικά και συγχρόνως να σπρώξει τον Πανιώνιο ακόμα περισσότερο στην Α2.

Όπως φαίνεται η επιλογή των ανθρώπων του Πανιωνίου να διώξουν τον Αλεξανδρή μετά την ήττα στη Ρόδο και να φέρουν τον Χουγκάζ στον πάγκο θα αποδειχθεί καταστροφική. Με τον Αλεξανδρή ο Πανιώνιος έκανε τις τρεις όλες κι όλες νίκες που έχει και το σημαντικότερο όλων ήταν ότι έπαιζε άμυνα. Από τη μέρα που ανέλαβε ο Χουγκάζ ο Πανιώνιος έχει υποστεί τέσσερις ήττες με μέση διαφορά 11 πόντων και παθητικό 84 πόντους. Ο ΚΑΟΔ θα έχει σήμερα ευκαιρίες να σκοράρει εύκολα με το πιο γεμάτο ρόστερ που έχει. Επίσης ο ΚΑΟΔ παίζει πολύ χειρότερη άμυνα εκτός έδρας από ότι εντός έδρας. Εκτός έδρας δέχεται 79 πόντους ανά αγώνα και εντός δέχεται 70.5 ανά αγώνα. Χαμηλό το όριο των 146.5 πόντων και θα πάμε με το Over. Το Over θα ενισχυθεί αν οι δύο ομάδες διεκδικήσουν μέχρι τέλους τη νίκη. Επομένως η επιλογή είναι Over 146.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...