Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι διακρίσεις των αθλητών του Α.Σ. Λεωνιδίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwondo

Οι διακρίσεις των αθλητών του Α.Σ. Λεωνιδίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwondo
Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα TKD ITF στις 27-28 Φεβρουαρίου και 1η Μαρτίου που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη στο στάδιο της ΧΑΝΘ και τόσο οι συμμετέχοντες στους αγώνες όσο και οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια άρτια διοργάνωση και εξαιρετικό αθλητικό θέαμα.

Ο Α.Σ. TKD ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ, γνωστός για τις πολλές και μεγάλες διακρίσεις των αθλητών του σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο, συμμετείχε με 7 παλαιούς και νεότερους αθλητές του που όλοι μαζί τίμησαν όπως πάντα το αθλητικό ιδεώδες δίνοντας με αξιοσύνη τη μάχη για διάκριση.

Μεγάλη νικήτρια και σε αυτό το πρωτάθλημα υπήρξε και πάλι η γνωστή Πανευρωπαϊκή και Παγκόσμια πρωταθλήτρια 2014 Ευγενία Σαρρή, που έπαιξε τρεις πολύ καλούς αγώνες, κατέκτησε χωρίς δυσκολία την 1η θέση στην νεανίδων -70 kg και προκρίθηκε στην Εθνική για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο στην Ιταλία.

Η Παρασκευή Μάρκου, μια από τις παλαιότερες αθλήτριες του συλλόγου και πρωταθλήτρια Ευρώπης 2006 κατέκτησε την 3η θέση στην γυναικών -70 kg επιστρέφοντας μετά από διάλειμμα αρκετών χρόνων για να συνεχίσει τον πρωταθλητισμό στο αγαπημένο της άθλημα.

Η 2η Παγκόσμια 2014 Σταματίνα Γεωργίτση και πολύ αξιόλογη αθλήτρια έπαιξε για πρώτη φορά στην νεανίδων -52 kg και έφτασε ως τον τρίτο αγώνα κάνοντας μια καλή προσπάθεια αλλά χωρίς τελικά να φτάσει στα μετάλλια.

Ο Πανελληνιονίκης Ιωάννης Γολεγός έπαιξε στην εφήβων -63 kg όπου μετά από τρεις εξαιρετικά θεαματικούς αγώνες με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ, έχασε με διαφορά ενός πόντου. Γεγονός είναι ότι σημείωσε μια πολύ δυναμική εμφάνιση και κυριολεκτικά έκανε πολύ δύσκολη τη νίκη για τον αντίπαλό του που ήταν εξίσου καλός.

Η Δανάη Χιώτη, δυνατή και πολλά υποσχόμενη αθλήτρια, έπαιξε για πρώτη φορά στο ITF στην νεανίδων -58 kg και αν και δεν διακρίθηκε, έκανε μια πάρα πολύ καλή πρώτη εμφάνιση.

Ο Σωτήρης Γκόλφης στην εφήβων -75 kg, επίσης για πρώτη φορά στο ITF, έκανε μια αξιόλογη προσπάθεια και είναι βέβαιο ότι οι μελλοντικές εμφανίσεις του θα είναι πολύ καλύτερες.

Τέλος, ο Βασίλης Μπαλής που επίσης συμμετείχε για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα ITF στην ανδρών +85 kg.

Με το πέρας του Πανελληνίου, ο προπονητής Άρης Βελισσαρόπουλος ξεκινάει από την επόμενη κιόλας μέρα ειδική προπονητική προετοιμασία για την Ευγενία Σαρρή που θα διεκδικήσει την πρώτη θέση στο Πανευρωπαϊκό αλλά και για τους άλλους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας που θα διεκδικήσουν μετάλλια στα επόμενα πρωταθλήματα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...