Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Από νίκη, σε νίκη - «Καλπάζουν» οι μικροί του Αστέρα! (vd)

Από νίκη, σε νίκη  - «Καλπάζουν» οι μικροί του Αστέρα! (vd)
Ανεβάζοντας την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο, η παιδική ομάδα (Κ-15) του Αστέρα κέρδισε τον Εργοτέλη 2-1 αυξάνοντας το νικηφόρο σερί της στα τέσσερα παιχνίδια, παραμένοντας παράλληλα στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στο 45' ο Ρούνης κυνήγησε μια –φαινομενικά- χαμένη μπαλιά, πίεσε τον Καστρινάκη και με προβολή κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Εργοτέλη (1-0). Ο σκόρερ έτρεξε μάλιστα στην κερκίδα και στο σημείο που παρακολουθούσε το παιχνίδι ο τραυματίας Φωτόπουλος για να του αφιερώσει το γκολ που πέτυχε.
Έξι λεπτά αργότερα και μετά από βαθιά μπαλιά του Αντζουλά, ο Κούβαλης πρόλαβε την έξοδο του Καστρινάκη και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του Αστέρα (2-0).
Ο Εργοτέλης προσπάθησε στη συνέχεια του παιχνιδιού να ανεβάσει την απόδοση του και να γίνει πιο απειλητικός για την εστία του Καρακίτσου, αλλά το μόνο που κατάφερε η Κρητική ομάδα ήταν να μειώσει στο 66' με κοντινό σουτ του Σαμπροβαλάκη.
Αστέρας: Καρακίτσος, Μπικάκου, Καφεντζής (41' Αλιμίσης), Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Γλέζος, Κούβαλης (54' Μανωλάκος), Κανελόπουλος, Φατούρος (41' Μπασιώτης), Ρούνης (77' Τσέκος), Τερεζίου (80' Πολυμενάκος).
Εργοτέλης: Καστρινάκης, Λούσι, Μαυροειδής, Σταυρακάκης, Πλαιτάκης, Αντζελί, Σαιτάκης (54' Σαμπροβαλάκης), Καλαιντζάκης, Χαιντίνι, Μαυρομματίδης, Μπίσκα (74' Καλογεράκης).
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...