Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έξι παιχνίδια-τελικοί για τον Αρκαδικό!

Έξι παιχνίδια-τελικοί για τον Αρκαδικό!
Ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης μίλησε για τον επόμενο μεγάλο αγώνα της ομάδας του, με τον Εθνικό, όπου αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης, γνωρίζοντας ότι οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη.


Ο 33χρονος τεχνικός εξήγησε πώς το σκεπτικό του Αρκαδικού είναι ότι έχει μπροστά του έξι αγώνες που χαρακτηρίζονται ως έξι τελικοί για την επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από τη Α1 κατηγορία και με βάση αυτό το σκεπτικό αντιμετωπίζουν όλοι στον Αρκαδικό τον Σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη έχουν ως εξής: «Μπαίνουμε σιγά-σιγά στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, καθώς απομένουν ακόμη έξι αγωνιστικές μέχρι τη λήξη του. Έξι αγώνες-τελικοί για μας, αφού κερδίζοντάς τους, επιτυγχάνουμε το στόχο μας που είναι η άνοδος στην Α1.

Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό, αντιμετωπίζουμε και το παιχνίδι, απέναντι στον Εθνικό, μία ομάδα με πλούσιο ρόστερ, που χτίστηκε με σκοπό τον πρωταθλητισμό.

Θέλουν τη νίκη πάρα πολύ και αγωνίζονται στο γήπεδο τους και μπροστά στον κόσμο τους, με ότι αυτό συνεπάγεται, αλλά το κίνητρο από μεριά μας είναι επίσης τεράστιο. Έχουμε παιδιά που είναι γεννημένα να παίζουν τέτοια παιχνίδια και αυτό θα καταθέσουμε στο παρκέ το Σάββατο».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...