Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ισοπαλία για την Εθνική Νέων - Βασικός ο Κυριακόπουλος, αλλαγή ο Βελισσάρης

Ισοπαλία για την Εθνική Νέων - Βασικός ο Κυριακόπουλος, αλλαγή ο Βελισσάρης
Ισόπαλη 2-2 αναδείχθηκε η εθνική Νέων με την αντίστοιχη της Ουκρανίας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα τελικά του EURO που θα φιλοξενηθεί το καλοκαίρι στην Ελλάδα.
Βασικός έπαιξε ο Κυριακός του Αστέρα και αλλαγή μπήκε ο Βελισσάρης επίσης του Αστέρα.
Η εθνική ομάδα ήταν ανώτερη, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, ενώ και τα δύο τέρματα, πέτυχε ο Πόζογλου (46΄, 52΄).
Ελλάδα: Κότσαρης, Σάλιακας (76΄ Χατζητερζόγλου), Κυριακόπουλος, Μαρκοπουλιώτης (81΄ Σταμπουλίδης), Τσελεπίδης, Πόζογλου (76΄ Γαρεφαλάκης), Ορφανίδης (76΄ Βελισσάρης), Κουλούρης (81΄ Τσατσόπουλος), Δώνης (69΄ Δεληγιαννίδης), Ρούσσος, Βέργος (67΄ Κυνηγόπουλος)
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας, έκανε την εξής δήλωση: «Παίξαμε με μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα. Ήμασταν άτυχοι γιατί στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις, τα οποία θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει. Είμαι, όμως, χαρούμενος γιατί στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά μπήκαν αποφασισμένα στον αγωνιστικό χώρο για να γυρίσουν το ματς. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, όμως ανεξαρτήτως αποτελέσματος είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Υπάρχει ταλέντο, αλλά χρειάζεται να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο EURO το καλοκαίρι».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...