Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στοίχημα: Επιλογές από Πολωνία και Eurocup

Στοίχημα: Επιλογές από Πολωνία και Eurocup
Μικρό το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας και οι επιλογές μας είναι περιορισμένες. Δύο προτάσεις έχουμε ξεχωρίσει από το πρόγραμμα της Τετάρτης, η μία από το Κύπελλο της Πολωνίας και η δεύτερη από το μπάσκετ και πιο συγκεκριμένα το Eurocup. Μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να διαβάζετε τα previews όλων των αγώνων της ημέρας καθώς και να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα στο στοίχημα μέσω του livescore μας.


Παίρνει αποτέλεσμα ηΠοντμπεσκίτζιε

Ξεκινάμε, λοιπόν, τα προγνωστικά από το Κύπελλο Πολωνίας και τον αγώνα Ποντμπεσκίτζιε –Λέγκια Βαρσοβίας, στον οποίο θα πάμε με το 1Χ σε απόδοση 1.90. Να σημειωθεί ότι η διοργάνωση βρίσκεται στην ημιτελική φάση, τα παιχνίδια είναι διπλά (σήμερα διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες) και ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Η Ποντμπεσκίτζιε στα τρία τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα είναι αήττητη και πηγαίνει με πολύ καλή ψυχολογία στο σημερινό πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Στο πίσω μέρος του μυαλού όλων βρίσκεται ο τελικός, όμως η αντίπαλος είναι μεγάλη και θα χρειαστεί να γίνει μια υπέρβαση για να βρεθεί η ομάδα στον τελικό. O βασικός εξτρέμ, Πάτεγιουκ, είχε κάποιες ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες, αλλά τις ξεπέρασε και δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο παιχνίδι. Έτσι, η αποστολή της Ποντμπεσκίτζιε για τον αποψινό πρώτο ημιτελικό είναι πλήρης.

Από την άλλη, η ήττα στο ντέρμπι από τη Λεχ Πόζναν, έφερε και άλλη γκρίνια για τον προπονητή της Λέγκια, Χένινγκ Μπεργκ, και από τη στιγμή που δεν υπήρξε και αγωνιστική υποχρέωση το Σαββατοκύριακο, λόγω εθνικών ομάδων, η κριτική συνεχίστηκε. Σήμερα, θέλει να δώσει τις απαντήσεις της, απέναντι σε μια δυνατή έδρα και σε μια πολύ καλή ομάδα, ωστόσο κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος για το αν θα εμφανίσει το καλό της πρόσωπο.

Προσεκτικές Μπάνβιτ και Κίμκι

Περνάμε στο Eurocup και στην αναμέτρηση Μπάνβιτ – Κίμκι, στην οποία θα πάμε με το Under 152.5 πόντους σε απόδοση 1.88. Η Μπάνβιτ έχει κάνει φέτος την καλύτερη πορεία της ιστορίας της σε ευρωπαϊκό επίπεδο φτάνοντας στην τετράδα του Eurocup. Αντιμετωπίζει την πανίσχυρη Κίμκι η οποία είναι και το ξεκάθαρο φαβορί πια της διοργάνωσης αφού αποκλείστηκε το αντίπαλο δέος, η Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Πρώτο ματς απόψε στην Μπαντίρμα της Τουρκίας και η Μπάνβιτ θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση για να πάει με ελπίδες πρόκρισης στη Ρωσία. Στην τουρκική ομάδα είδαν τι έπαθε η Βαλένθια η οποία δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική απέναντι στην Κίμκι επομένως πρέπει να αντιδράσει διαφορετικά στους δύο αγώνες. Η Κίμκι είναι γενικά άνετη, έχει μεγάλο πλουραλισμό στην επίθεση με 6-7 παίχτες ικανότατους για διψήφια επιθετική επίδοση σε κάθε αγώνα. Στον πρώτο αγώνα οι ομάδες θα μπουν προσεκτικά, ιδιαίτερα η Μπάνβιτ. Αν η Μπάνβιτ κάνει το λάθος και πάει σε γρήγορο ρυθμό τότε μπορεί να ηττηθεί με μεγάλη διαφορά και να τελειώσει η πρόκριση από σήμερα. Στις δύο φάσεις που έχει παίξει μέχρι τώρα έχει τα εξής αποτελέσματα. 71-55 νίκη και 66-56 ήττα με τη Ρόμα, 67-65 ήττα και 75-71 νίκη με την Παρί. Αντίστοιχα η Κίμκι νίκησε 84-86 και 89-70 την Ζενίτ αλλά μετά μέτρησε η άμυνά της με 75-76 και 76-61 νίκες επί της Βαλένθια. Θα πάμε με το Under 152.5 αφού είπαμε οι δύο ομάδες θα πρέπει να μπουν στο ματς προσεκτικά.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...