Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θα τα «σκάσουν» οι Κινέζοι για να αποκτήσουν τον Μπαράλες από τον Αστέρα;

Θα τα «σκάσουν» οι Κινέζοι για να αποκτήσουν τον Μπαράλες από τον Αστέρα;

Στο μέλλον θα φανεί αν ο Αστέρας Τρίπολης θα καταφέρει να κάνει ακόμα ένα super deal, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Στη... βιτρίνα, και εν όψει των καλοκαιρινών αγορών, είναι φέτος ο Τζερόνιμο Μπαράλες και οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον και από κινεζική ομάδα, που είναι πιθανό να τινάξει την μπάνκα για να τον αποκτήσει.


Ο Αργεντινός στράικερ κάνει τη σεζόν της ζωής του, φιγουράροντας στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της super league με 16 γκολ. Στην Τρίπολη θεωρούν πως το πιθανότερο είναι να βαδίσει στον δρόμο που χάραξαν πριν από αυτόν οι Κώστας Φορτούνης, Ρούμπεν Ράγιος και Πάμπλο Ντε Μπλάσις. Η πώληση του τελευταίου έβαλε στα ταμεία 1.2 εκατ. ευρώ και αυτή είναι η τιμή εκκίνησης για τον συμπατριώτη του, Μπαράλες.

Οι ιδιοκτήτες του Αστέρα, Γιάννης Καϋμενάκης και Δημήτρης Μπάκος, έχουν αποδείξει ότι δεν καίγονται να πουλήσουν (και για αυτό έχουν απορρίψει αρκετές προσφορές κατά το παρελθόν), αλλά όταν το κάνουν οι αξιώσεις τους είναι αρκετά υψηλές.

Θυμίζουμε ότι ο Φορτούνης παραχωρήθηκε στην Καϊζερσλάουτερν έναντι 800.000 ευρώ και ο Ράγιος στη Μακάμπι Χάιφα για 1.2 εκατ. ευρώ. Σε κάθε περίπτωση βέβαια συνυπολογίζονται όλα τα δεδομένα, με τους ανθρώπους του αρκαδικού συλλόγου να έχουν την ικανότητα να ανακαλύπτουν κάθε φορά νέους... Μπαράλες.

Ο εν λόγω επιθετικός πάντως έχει την τιμητική του, καθώς, όπως έχουμε αναφέρει, η Σταντάρ Λιέγης είναι έτοιμη να επανέλθει με επίσημη πρόταση, ενώ υπάρχουν σειρήνες και από τη Ρωσία, όπως προκύπτει και από άλλα δημοσιεύματα.

Το σίγουρο είναι πως ο Μπαράλες θα πρωταγωνιστήσει σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια και όσο συνεχίζει να... πυροβολεί και να εκτελεί, η φήμη του θα φτάνει σε μνηστήρες, οι οποίοι δεν φείδονται χρημάτων.

sentragoal.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...