Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Βαριά» ήττα για τον Αστέρα στη Βέροια – Δείτε τα 4 γκολ (vd)

«Βαριά» ήττα για τον Αστέρα στη Βέροια – Δείτε τα 4 γκολ (vd)

Πιο εύκολα απ΄ό,τι περίμενε κι ο πιο αισιόδοξος φίλος της, η Βέροια νίκησε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην Ημαθία και εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή της στην κατηγορία. Το ματς έγινε στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και τα γκολ πέτυχαν οι Ντουμίτρου (12΄), Μπεν (35΄-πέναλτι, 65΄), Πέρεζ (57΄). Στη φάση του πέναλτι, αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, θεοδωρόπουλος.



Κάτι παραπάνω από μισή ώρα διήρκεσε ο ανταγωνισμός στη Βέροια. Στο 35΄ ο Αστέρας βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0 και με αριθμητικό μειονέκτημα, συνεπώς ήταν αδύνατο να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Στο 12΄ ο Ντουμίτρου αξιοποίησε την ασίστ του Καλτσά και άνοιξε το σκορ και στο 32΄ ο Θεοδωρόπουλος ανέτρεψε τον Μπεν στην περιοχή. Σίγουρα πέναλτι, αλλά η κόκκινη κάρτα ίσως ήταν υπερβολική καθώς ο επιθετικός της Βέροιας άνοιξε πολύ πλάγια τη μπάλα για να αποφύγει τον τερματοφύλακα και δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα ότι ανετράπη ενώ βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Στο 35΄ ο Μπεν σκόραρε... δύο φορές από τη βούλα (επαναλήφθηκε το πέναλτι) και ο δρόμος για τη νίκη ήταν ορθάνοιχτος.

Ο Πέρεζ στο 57΄ και ο Μπεν στο 65΄ διαμόρφωσαν το τελικό 4-0 και στη συνέχεια η Βέροια πάτησε φρένο, καθώς ο Αστέρας είχε ρίξει λευκή πετσέτα στο ματς. Ετσι, η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου έφτασε τους 40 βαθμούς και... οσονούπω 43 καθώς την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τη Νίκη Βόλου. Ο Αστέρας από την άλλη πλευρά παραμένει στην 4η θέση, αλλά πλέον νιώθει την "ανάσα" του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ατρόμητου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιάυτης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βεργώνης, Γεωργιάδης, Καλί - Ρόλε
ΚΟΚΚΙΝΗ: Θεοδωρόπουλος (32΄)

ΒΕΡΟΙΑ (Στέφανος Γαϊτάνος): Καντιμοίρης, Μαραγκός, Καλί, Βέρτζος, Νέτο, Βεργώνης, Μπαλάφας (83΄ Μπατιόν), Ντουμίτρου (79΄ Κάμπορα), Γεωργιάδης (46΄ Πέρεζ), Καλτσάς, Μπεν

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Πάρα (58΄ Μπαντιμπανγκά), Ρόλε (75΄ Τσοκάνης), Ιγκλέσιας, Μουνάφο (34΄ Κοσίτσκι), Γιαννιώτας, Μάσα

Δείτε τα γκολ, ΕΔΩ!- www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...