Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στοίχημα: Πρόκριση για Ντνίπρο, Over στην Αγία Πετρούπολη

Στοίχημα: Πρόκριση για Ντνίπρο, Over στην Αγία Πετρούπολη
Ημέρα επαναληπτικών προημιτελικών και η σημερινή, με το Γιουρόπα Λιγκ να παίρνει τη σκυτάλη από το Τσάμπιονς Λιγκ. Ενδιαφέρουσες και οι τέσσερις ρεβάνς, καταλήγουμε σε τρεις επιλογές. Το καρέ των ποδοσφαιρικών προτάσεων ολοκληρώνεται με το φινλανδικό πρωτάθλημα, ενώ δε λείπει και η μπασκετική στοιχηματική επιλογή, από τα πλέι οφ της Euroleague.


Στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από τοonlineστοίχημα (αναλύσεις αγώνων, προγνωστικά, πτώση αποδόσεων κ.ά), αλλά και να βλέπετε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του πάμε στοίχημα live.

Στους «4» η Ντνίπρο

Η δυνατή μας πρόταση είναι η πρόκριση της Ντνίπρο επί της Κλαμπ Μπριζ στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, σε απόδοση 1.85. Σπουδαία ημέρα σήμερα για την Ντνίπρο (σ.σ. το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Κίεβο και όχι στη φυσική της έδρα), που ήδη έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες με την πορεία της. Το 0-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ της προσφέρει την ευκαιρία να διευρύνει τη φοβερή παρουσία της στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ μέχρι τα ημιτελικά, επιτυχία σχεδόν αδιανόητη στην αρχή της χρονιάς. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι οι Ουκρανοί είναι το φαβορί σήμερα, έστω και αν έδειξαν στο πρώτο ματς ότι δεν έχουν ιδιαίτερες διαφορές απ’ την Κλαμπ Μπριζ. Αυτό διότι αν δεχτούν γκολ, οφείλουν να σκοράρουν δύο φορές για να περάσουν. Σε εξαιρετική κατάσταση μετά τη διακοπή του χειμώνα η Ντνίπρο, μετράει ρεκόρ 8-3-0 σε όλες τις διοργανώσεις, στα 9/11 ματς δε δέχτηκε γκολ. Ηττήθηκε μόνο εκτός έδρας κόντρα στον Άγιαξ, αλλά προκρίθηκε στην παράταση.

Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το 0-0 του πρώτου αγώνα για την Κλαμπ Μπριζ κόντρα στην Ντνίπρο. Παρατάχθηκε με μόλις 12 παίκτες του βασικού κορμού στην αποστολή, ωστόσο άντεξε και τουλάχιστον δεν ηττήθηκε από μια αρκετά καλή και συμπαγή ομάδα. Το 0-0 σήμερα της δίνει ένα ισχνό προβάδισμα, διότι αν σκοράρει αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες της για πρόκριση. Η Κλαμπ Μπριζ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ, όμως θεωρούμε ότι οι Ουκρανοί θα... βρουν το δρόμο προς την πρόκριση.

«Πέφτουν κορμιά»στο «Πετρόφσκι»

Συνεχίζουμε με το Over 2.5 στην αναμέτρηση της Ζενίτ με τη Σεβίλλη, που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.90. Την κατάρρευση του δευτέρου ημιχρόνου στο πρώτο ματς του «Σάντσεθ Πιθχουάν» θέλουν να ξεχάσουν όλοι στο στρατόπεδο της Ζενίτ. Οι Ρώσοι, ενισχυμένοι από την τετραπλή επιστροφή των Χουλκ, Ντάνι, Κρισίτο και Σμόλνικοφ (ήταν όλοι τιμωρημένοι στο πρώτο ματς) και έχοντας τη μεγάλη συμπαράσταση του κόσμου τους, θα προσπαθήσουν σήμερα να αξιοποιήσουν το εκτός έδρας γκολ και να πετύχουν μία μεγάλη πρόκριση επί της κατόχου του τροπαίου. Βέβαια, απαραίτητο στοιχείο για την πρόκριση είναι και η διατήρηση του «μηδέν» στην άμυνα. Να τονιστεί ότι η Ζενίτ μετρά 13 νίκες στα 14 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το Γιουρόπα Λιγκ.

Η Σεβίλλη, από την πλευρά της, απέδειξε στο πρώτο ματς ότι το ευρωπαϊκό της «μέταλλο» είναι πλέον πολύ... σκληρό. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, όμως ήταν «οδοστρωτήρας» στην επανάληψη, γύρισε το εις βάρος της 0-1 σε 2-1 και πλέον έρχεται στη σημερινή ρεβάνς με τον τίτλο του φαβορί για την πρόκριση. Φυσικά, κανείς στο στρατόπεδο των Ισπανών δε θεωρεί a priori «κλειδωμένο» το εισιτήριο για τα ημιτελικά, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσουν και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες της Ρωσίας. Βέβαια, το κίνητρο υπεράσπισης της κούπας που κατέκτησαν πέρυσι είναι από μόνο του πολύ ισχυρό, προκειμένου οι παίκτες του Έμερι να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους για την πρόκριση.

«Άσσος»στο «Σαν Πάολο»

Το τρίτο μας σημείο από το Γιουρόπα Λιγκ αφορά στον«Άσσο»της Νάπολι επί της Βόλφσμπουργκ σε απόδοση 2.30. Μόνο αν καταφέρει να …αυτοκτονήσει θα χάσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ η Νάπολι από τη Βόλφσμπουργκ, μετά και τη σπουδαία νίκη που σημείωσε την προηγούμενη βδομάδα στη Γερμανία με 4-1. Οι «παρτενοπέι» πραγματοποίησαν την τέλεια εμφάνιση καταφέρνοντας να βρεθούν μπροστά στο σκορ με τέσσερα γκολ, προτού παραβιαστεί η εστία τους από τον Μπέντνερ δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90’. Αυτή τη στιγμή το συγκρότημα του Ράφα Μπενίτεθ φαντάζει ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για να φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Από την άλλη, μετά και τη βαριά ήττα που γνώρισε με 4-1 στην έδρα της την προηγούμενη βδομάδα από τη Νάπολι η Βόλφσμπουργκ έχει απειροελάχιστες ελπίδες για να καταφέρει να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ απόψε. Το συγκρότημα του Ντίτερ Χέκινγκ θα πρέπει να αγγίξει την τέλεια εμφάνιση, εκμεταλλευόμενο την εξαιρετική γραμμή κρούσης που διαθέτει, αν θέλει να μην έχει απλά ρόλο κομπάρσου στην αποψινή αναμέτρηση. Πιστεύουμε, πάντως, ότι η Νάπολι θα «κλειδώσει» την πρόκριση με δεύτερη νίκη.

Κερδίζει η Κουόπιο

Η τετράδα των ποδοσφαιρικών προτάσεων ολοκληρώνεται με Φινλανδία και τον «Άσσο»της Κουόπιο επί της Βάασα σε απόδοση 2.00. Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση της κόντρα στη νεοφώτιστη Κότκα, η Κουόπιο κατάφερε να αποδράσει την προηγούμενη αγωνιστική με το διπλό από την έδρα της, επικρατώντας της με 0-1. Είχε την τύχη με το μέρος της, μιας και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, πέτυχε με αυτογκόλ ο Γκρουμπόροβιτς στο 58’. Δείχνει πάντως να βρίσκεται σε καλή κατάσταση στις τελευταίες αναμετρήσεις της, καθώς μετράει τέσσερις νίκες στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις για Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Την πρώτη της παράσταση στο πρωτάθλημα δίνει σήμερα η Βάασα κόντρα στην Κουόπιο, θέλοντας να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στην Βεϊκαουσλίγκα με τον καλύτερο τρόπο. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις, μετά τις αναμετρήσεις της για το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ. Συγκεκριμένα, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Ούλου (Β’ Φιλανδίας), ενώ στο Λιγκ Καπ, έφτασε μέχρι και τα προημιτελικά όπου και αποκλείστηκε από την Χέλσινγκφορς (2-1).

Επικρατεί στο ημίχρονο η Εφές

Περνάμε στο μπάσκετ, όπου η μοναδική πρόταση έρχεται από την αναμέτρηση της Εφές Αναντολού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα πλέι οφ της Euroleague. Θεωρούμε ότι η Εφές θα βρίσκεται μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο, στοίχημα το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.35. Η Εφές θα επιδιώξει τη νίκη ώστε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να πάει τη σειρά ξανά στη Μαδρίτη. Η Ρεάλ θέλει να τελειώσει σήμερα γιατί μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί ότι κινδυνεύει πάρα πολύ να μην βρεθεί στο Final-4 που εκείνη θα φιλοξενήσει. Τα τρία πρώτα ματς που ήταν παρόμοια είχαν συγκεκριμένες ομοιότητες. Για παράδειγμα σε όλα τα πρώτα δεκάλεπτα επικράτησε η Ρεάλ ενώ στη συνέχεια στα δεύτερα δεκάλεπτα ήταν πολύ καλύτερη η Εφές. Και στα τρία ημίχρονα λοιπόν προηγούταν η Εφές. Στα δύο ματς δέχθηκε ανατροπή και στο τρίτο κόντεψε να… πάθε το ίδιο. Θα επιλέξουμε στοίχημα που βασίζεται σε παραπάνω μοτίβο. Έτσι η επιλογή είναι η νίκη της Εφές στο πρώτο ημίχρονο.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...