Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τένις - Στην 8άδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης (εικόνες)

Τένις - Στην 8άδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης (εικόνες)
Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης πιστός στις αγωνιστικές το υποχρεώσεις συμμετείχε για μια ακόμη χρονιά με απόλυτη επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών.
Μια χρονιά που σαφέστατα ήταν καλύτερη από την προηγούμενη με 4 παίχτες να βρίσκονται στο κυρίως ταμπλό του μεγαλύτερου τουρνουά στην Ελλάδα. Παπαηλίου Βάσια, Γκουντάνη Γεωργία, Αντωνίου Αναστασία και Καραγιάννης Γιώργος ήταν οι παίχτες μας που αγωνίστηκαν στο κυρίως ταμπλό με τον Καραγιάννη να φτάνει μέχρι τους 32 της διοργάνωσης.

Στην κατηγορία των διπλών συμμετείχαν στα προκριματικά και πέρασαν στο κυρίως ταμπλό τόσο το ζευγάρι Γκουντάνη – Αντωνίου, όσο και το ζευγάρι Καραγιάννης Μαυρονικόλας.

Οι δεύτεροι έφτασαν μέχρι την οκτάδα του πανελληνίου, όπου και αποκλείστηκαν από τους φιναλίστ των αγώνων Ηλιόπουλο – Αντωνόπουλο.

Στους αγώνες εκτός από τους προαναφερθέντες παίχτες του ομίλου έπαιξαν ακόμα οι Δελής Λαμπρόπουλος Τάκης, Λαμπρόπουλος Παναγιώτης, Κανελλόπουλος Πέτρος και Γρηγορίου Νικηφόρος.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου συγχαίρουν όλους τους αθλητές τους για την συμμετοχή, την προσπάθεια και τα αποτελέσματα και τους εύχονται καλή αγωνιστική συνέχεια !!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...