Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Τέλος» από το ποδόσφαιρο ο Κομπότης – Προθεσμία για να απολογηθεί ο Μαρινάκης!

«Τέλος» από το ποδόσφαιρο ο Κομπότης – Προθεσμία για να απολογηθεί ο Μαρινάκης!
Στις αρχές Ιουνίου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρεθεί ενώπιον του Ανακριτή Διαφθοράς προκειμένου να απολογηθεί για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έλαβε σήμερα, δια του συνηγόρου του, προθεσμία.


Ο κατηγορούμενος πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι αντιμέτωπος ενώπιον του ανακριτή Γ. Ανδρεάδη με κατηγορίες που αφορούν διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης στην υπόθεση των στημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο.

Για τη μεγάλη υπόθεση, η οποία ερευνήθηκε από τον εισαγγελέα Αρ. Κορέα, απολογήθηκε σήμερα στον ανακριτή Διαφθοράς ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδιακού, Γ. Κομπότης, που είναι αντιμέτωπος με κατηγορία που αφορά δωροδοκία. Ο ποδοσφαιρικός παράγοντας αφέθηκε μετά την ολοκλήρωση της λογοδοσίας του στον ανακριτή ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της μη συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες.

Τέλος προθεσμίες για τις απολογίες τους έλαβαν σήμερα από τον κ. Ανδρεάδη, για τις 2 Ιουνίου, ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ Θ. Κουρίδης και ο Αρ. Σταθόπουλος, μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ.

ΑΠΕ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...