Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στοίχημα: Με φόρα η Λουκέρνη, ματς αποδείξεων για Χέλσινγκμποργκ

Στοίχημα: Με φόρα η Λουκέρνη, ματς αποδείξεων για Χέλσινγκμποργκ
Ακόμη μία Κυριακή με «πλούσια» δράση έχουμε μπροστά μας. Σημαντικές αναμετρήσεις διεξάγονται σε όλα τα πρωταθλήματα και από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έχουμε ξεχωρίσει πέντε συνολικά προτάσεις. Δε λείπουν, παράλληλα, και τα προγνωστικά από το μπάσκετ, από όπου επιλέξαμε δύο παιχνίδια, ένα από το ιταλικό και ένα από το τουρκικό πρωτάθλημα.


Με Χέλσινγκμποργκ στο ημίχρονο

Ξεκινάμε από τη Σουηδία και το παιχνίδι Μάλμε – Χέλσινγκμποργκ, στο οποίο θα πάμε με το «Χ2» στο ημίχρονο σε απόδοση 1.74 στην 2winbet. Έχοντας ξεπεράσει την γκέλα στην έδρα της Φάλκενμπεργκ όπου είχε φέρει ισοπαλία 3-3, η Μάλμε επιβλήθηκε με 3-1 εντός έδρας της Χάλμσταντ και βρέθηκε ξανά μόνη πρώτη στην κορυφή της Allsvenskan. Η πρωταθλήτρια Σουηδίας έχει την καλύτερη επίθεση ως τώρα με 14 τέρματα όμως αμυντικά δεν θυμίζει την περσινή ομάδα έχοντας δεχτεί ήδη έξι γκολ, ενώ αρκετές είναι οι φορές που δεν αντιδρά καλά στις ευκαιρίες που της δημιουργούν. Από την άλλη, η ήττα με 2-0 στην έδρα της Γκέτεμποργκ ήταν μία κακή παρένθεση για τη Χέλσινγκμποργκ που πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση κόντρα στη Σούντσβαλ και ανταμείφθηκε κάνοντας δικό της το παιχνίδι με 2-0 εντός έδρας. Η ομάδα του Χένρικ Λάρσον είναι τρεις βαθμούς κάτω απ’ την κορυφή και αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Μάλμε, σ’ ένα παιχνίδι που θα φανεί κατά πόσον είναι αρκετά υψηλοί οι στόχοι της για φέτος. Πιστεύουμε ότι θα φανεί ανταγωνιστική και θα καταφέρει να πάει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο χωρίς να βρίσκεται πίσω στο σκορ.

Φορμαρισμένη η Λουκέρνη

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Ελβετίας και το ματς Ααράου – Λουκέρνη από το οποίο προκύπτει ένα από τα πλέον «δυνατά» σημεία της ημέρας και πρόκειται για το «διπλό» σε απόδοση 2.01. Έκανε την έκπληξη της προηγούμενης αγωνιστικής η Ααράου, αφού κατάφερε να «κλέψει» το βαθμό στην πολύ δυνατή έδρα της 2ης Γιουνγκ Μπόις και μάλιστα στις καθυστερήσεις του αγώνα. Είχε βέβαια και την τύχη με το μέρος της, αλλά πρόκειται για απαραίτητο συστατικό όταν μιλάμε για ένα τέτοιας δυσκολίας παιχνίδι. Δικαιώθηκε, όμβως, και για τη μαχητικότητά της, αλλά η υπόθεση παραμονή παραμένει πολύ δύσκολη. Η Λουκέρνη με φόρα από το τεράστιο διπλό στη Βασιλεία, υποδέχτηκε με άγριες διαθέσεις τη Σεν Γκάλεν κι έφτασε στο εκκωφαντικό 6-2! Επρόκειτο για τη μεγαλύτερη νίκη της εδώ και μία πενταετία, όταν και είχε κερδίσει με το ίδιο ακριβώς σκορ τη Μπελιντσόνα. Ο,τι ήθελε έκανε στον αγωνιστικό χώρο το συγκρότημα του Μπάμπελ, που δείχνει μεταμορφωμένο το τελευταίο διάστημα και είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Άνετη πλέον με το +10 από την επικίνδυνη ζώνη, έχει την ευκαιρία να καθαρίσει οριστικά με την υπόθεση παραμονής.

Με τα γκολ στην Τούμπα

Περνάμε στη Σούπερλιγκ με την επιλογή που ξεχωρίζει στοιχηματικά να είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.10 στον αγώνα ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός. Από οκτώ σερί εντός έδρας νίκες επί του Λεβαδειακού προέρχεται ο ΠΑΟΚ, στις πέντε εξ αυτών σημείωσε τουλάχιστον τρία γκολ. Δεν κατάφερε να δημιουργήσει ένα σερί νικών ο ΠΑΟΚ, που παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1). Έκανε καλό πρώτο μέρος, όπου θα μπορούσε να σκοράρει δεύτερο γκολ και να βάλει τις βάσεις για τη νίκη, ωστόσο ήταν νωχελικός και χωρίς ιδέες στο δεύτερο 45λεπτο. Μάλιστα, κινδύνευσε σε κάποιες περιπτώσεις να δεχτεί το 1-2 και να φλερτάρει με την ήττα. Ο Λεβαδειακός, από την πλευρά του, έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα του πλανήτη: να κερδίζει εντός έδρας απ’ τον Μάρτιο και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Δύο γκολ μέχρι το 15’ κόντρα στον Ατρόμητο και πήρε τη νίκη με 2-1. Στους 40 πόντους οι Βοιωτοί, δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή, σήμερα θα είναι υπερευχαριστημένοι με την ισοπαλία. Στο δια ταύτα, περιμένουμε ένα αρκετά «ανοιχτό» ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, με το Over να έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

«Αγριεμένη» η Παρί

Ένα ακόμη Over 2.5 γκολ έρχεται από τη Γαλλία και συγκεκριμένα από τον αγώνα Ναντ – Παρί Σεν Ζερμέν, σε απόδοση 2.00. Η Ναντ θεωρητικά έχει ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο και δεν εξαρτάται από αυτήν. Την προηγούμενη αγωνιστική, εκμεταλλεύτηκε το άγχος της Τουλούζ, πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά δικαιώθηκε με το γκολ του Μπεντόγια που της έδωσε τον ένα βαθμό (1-1). Σήμερα, βέβαια, το ματς είναι τελείως διαφορετικό, αφού υποδέχεται μια ομάδα άλλου επιπέδου, η οποία έχει και τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο για να παραμείνει στην κορυφή. Η Παρί έκανε το καθήκον της την προηγούμενη εβδομάδα, αφού «σκόρπισε» αρχικά την Λιλ και μεσοβδόμαδα νίκησε χωρίς δυσκολία την Μετς στο εξ’ αναβολής παιχνίδι. Έκανε το 2/2 στο Παρίσι, ωστόσο ο Λυών νίκησε χθες την Εβιάν και σήμερα έχει και αυτή 71 βαθμούς, αλλά με ένα παραπάνω παιχνίδι. Οι Παριζιάνοι σκοράρουν κατά ριπάς τελευταία (έχουν πετύχει τουλάχιστον τρία τέρματα στα πέντε πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος) και το Over μοιάζει μία πολύ καλή επιλογή.

Μπεσίκτας με κάλυψη

Πρόταση προκύπτει από την Τουρκία και είναι το «2 DNB» σε απόδοση 2.00 στον αγώνα Τραμπζονσπόρ – Μπεσίκτας (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Δύο νίκες και μία ισοπαλία μετράει στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε η Τράμπζονσπορ για το πρωτάθλημα της Τουρκίας, στην προσπάθεια που κάνει να κατακτήσει την τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Από την άλλη, ευκαιρία να ανέβει και πάλι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχει απόψε η Μπεσίκτας, αν καταφέρει να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Τράμπζονσπορ. Με τους 61 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει το συγκρότημα του Μπίλιτς ισοβαθμεί με τη Γαλατασαράι (έχοντας καλύτερη διαφορά γκολ), απέχοντας μόλις δύο πόντους από τη Φενερμπαχτσέ, η οποία έχει παιχνίδι περισσότερο. Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένουν οι «μαυραετοί» στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσαν για το πρωτάθλημα της Τουρκίας. Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στην Μπουγιουκσεχίρ (0-0 εντός έδρας) η Μπεσίκτας σημείωσε δύο σερί νίκες κόντρα στις Κασίμπασα (5-1 εκτός έδρας) και Καρντεμίρ Καραμπόκ (2-1 εντός έδρας). Η αποστολή της στην έδρα της Τραμπζονσπόρ μόνο εύκολη δεν είναι, ωστόσο η Μπεσίκτας μπορεί να φύγει με το τρίποντο.

Δυάδα μπασκετικών προτάσεων

Περνάμε στην πρώτη πρόταση από το μπασκετικό κουπόνι που είναι το Over 158.5 πόντοι στην αναμέτρηση Ουσάκ – Τόφας Μπούρσα. Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα των ΤΕΝΤ (94-92 την Πινάρ) και Ολίν Εντιρνέ (92-81 την Γκαζιάντεπσπορ) η Τόφας Μπούρσα είναι οριστικά στην επόμενη κατηγορία. Αυτό συμβαίνει επειδή η ΤΕΝΤ έχει ρεκόρ 10-19, η Ολίν έχει ρεκόρ 9-20 και η Τόφας 8-20. Επομένως στο πιο ακραίο σενάριο οι τρεις ομάδες μπορούν να ισοβαθμήσουν στο 10-20. Όμως σε τέτοια περίπτωση μετρούν τα μεταξύ τους παιχνίδια και η ΤΕΝΤ θα έχει 3-1, η Τόφας 2-2 και η Ολίν 1-3. Οπότε η Τόφας αποχαιρέτησε την TBL. Εντελώς αδιάφορο ματς λοιπόν σήμερα. Η Ουσάκ θέλει να κλείσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις εντός έδρας με μια καλή εμφάνιση ενώ λογικά το σύνολο της Τόφας θα είναι απογοητευμένο. Ο Ηλκίας Ζούρος δεν βοήθησε την Τόφας να σωθεί, γι’αυτό και έφυγε, αλλά όπως κάθε Έλληνας προπονητής μετέφερε αμυντική νοοτροπία στους παίχτες του. Από τη μέρα που έφυγε η Τόφας έχει δεχθεί 85 πόντους από την Μπουγιουκσεχίρ, 93 από την Γαλατασαράι και 92 από την ΤΕΝΤ. Εντελώς ελεύθερο παιχνίδι αναμένεται οπότε η επιλογή είναι το Over 158.5.

Δεύτερη επιλογή από το μπάσκετ, η Μπολόνια -5.5 στο εντός έδρας παιχνίδι της κόντρα στη Ρόμα. H Μπολόνια με ρεκόρ 14-14 θα ήταν καθαρά έβδομη αλλά τώρα ισοβαθμεί με τις Πιστόια και Καντού επειδή στην αρχή της σεζόν είχε τιμωρηθεί με -2 βαθμούς. Στις δύο αγωνιστικές που απομένουν θέλει να διατηρηθεί τουλάχιστον ισόβαθμη με τις Πιστόια και Καντού επειδή επικρατεί σε ισοβαθμίες. Η Ρόμα κάποια στιγμή κινδύνευσε με υποβιβασμό, βελτιώθηκε και τις τελευταίες αγωνιστικές παίζει χωρίς άγχος και έχει ελάχιστες ελπίδες για είσοδο στα πλέι-οφ. Η Μπολόνια είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τη Ρόμα και έχει μία από τις δυνατότερες έδρας με ρεκόρ 11-3. Αρκεί να το αποδείξει απόψε το βράδυ στο παρκέ. Βάση για κάποια δυάδα το 1.45 της νίκης της Μπολόνια. Επιλογή η Μπολόνια -5.5 αφού αν δεν θέλει να αγχωθεί θα πρέπει να κρατήσει μια καλή διαφορά από νωρίς μέχρι το τέλος.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...