Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα επιτυχία στο TKD: Αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα η Γεωργίτση από το Λεωνίδιο!

Νέα επιτυχία στο TKD: Αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα η Γεωργίτση από το Λεωνίδιο!
Ολοκληρώνεται την Κυριακή, 3 Μαΐου, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα WTF Εφήβων/Νεανίδων για την Πρόκριση Εθνικής στη Χαλκίδα με μεγάλο αριθμό αθλητών σε όλες τις κατηγορίες.



Η Σταματίνα Γεωργίτση από τον Α.Σ. TKD ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ έπαιξε για πρώτη φορά στην κατηγορία των νεανίδων και αφού απέκλεισε στον πρώτο αγώνα το φαβορί της κατηγορίας, κέρδισε άλλους δύο αγώνες παίζοντας εξαιρετικά και έφτασε στον τελικό με αντίπαλο μια φίλη και συναθλήτριά της. Ο τελικός ήταν ένας αγώνας με καλή τεχνική κατάρτιση και ωραία λακτίσματα αλλά και με διαδοχικές διακυμάνσεις στο σκορ που έφερναν μπροστά πότε τη μια αθλήτρια και πότε την άλλη. Στο τέλος του αγώνα, η Σταματίνα κατέκτησε το Αργυρό και αναδείχθηκε δεύτερη στην κατηγορία των -49 kg για το 2015.

Θυμίζουμε ότι η Σταματίνα Γεωργίτση, 15 ετών, έχει ήδη μια πολύ επιτυχημένη διαδρομή στο TKD ITF και WTF και από το 2014 κατέχει πλέον τον τίτλο της 2ης Παγκόσμιας στο πρωτάθλημα στο Τατζικιστάν.

Έχει επίσης την πρώτη θέση στις Μάχες στα Πανελλήνια πρωταθλήματα ITF το 2011, 2012 και 2013, στο Πανελλήνιο Κύπελλο Περιστερίου WTF το 2014 και στο Διεθνές Πρωτάθλημα WTF 2014 στις Βρυξέλες.

Ο προπονητής της Άρης Βελισσαρόπουλος είναι πολύ ικανοποιημένος από την πορεία της συνολικά αλλά και από την ωριμότητα με την οποία επικεντρώνεται στους στόχους της. Όσον αφορά τις μελλοντικές επιδιώξεις προπονητή και πρωταθλήτριας, με την λήξη της σχολικής χρονιάς, η Σταματίνα θα ξεκουραστεί και θα απολαύσει μερικές μέρες διακοπών στην πανέμορφη πατρίδα της, το Λεωνίδιο και στη συνέχεια θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για την επόμενη αθλητική σαιζόν με ανώτερο στόχο την Πανευρωπαϊκή και την Παγκόσμια διοργάνωση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...