Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ποιον ποδοσφαιριστή του Αστέρα θέλει η ΚΠΡ στην Αγγλία;

Ποιον ποδοσφαιριστή του Αστέρα θέλει η ΚΠΡ στην Αγγλία;
Δεν είναι μόνο ο Μπαράλες που έχει «γυαλίσει» σε ξένες ποδοσφαιρικές ομάδες. Υπάρχει ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του Αστέρα, που φαίνεται να έχει μπει ... στο μάτι Αγγλικής ομάδας.


Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, από την Αργεντινή, η ΚΠΡ εξετάζει ζεστά την περίπτωση του Μπράιαν Λούι! Ο Αργεντινός δεξιοπόδαρος μπακ ξεχώρισε και στην δεύτερη σεζόν του στην Ελλάδα και εκτός από τον αγγλικό σύλλογο, έχει μπει στο... κόλπο και ομάδα από την Γερμανία.
Ο Λούι θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, ωστόσο, από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή ξεκαθάριζαν πως το πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το μέλλον του, έχει η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης . Αν ικανοποιηθούν οικονομικά οι «Αρκάδες» το στόρι θα προχωρήσει. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Λούι θα παραμείνει στην Τρίπολη ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως ο ποδοσφαιριστής θα μπορεί να μεταγραφεί στην Αγγλία, μόνο αν γίνει κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου. Διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα...  photo lljljljljkj_zps80bwrvvk.jpg

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...