Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δύο προπονητές Α1 στο «SEFA Basketball Camp»!

Δύο προπονητές Α1 στο «SEFA Basketball Camp»!
Δύο από τους καλύτερους και καταξιωμένους Έλληνες προπονητές, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και ο Νίκος Βετούλας, θα τιμήσουν με την παρουσία τους το «2ο Sefa  BasketballCamp» που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 12-15 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης και θα διδάξουν τους νεαρούς αθλητές και τις νεαρές αθλήτριες (7-17 ετών) που θα συμμετέχουν.
Πρόκειται για δύο μεγάλα ονόματα στο χώρο του μπάσκετ και προπονητές που συνδυάζουν το ίδιο καλά το κοουτσάρισμα κατά την διάρκεια ενός αγώνα, όσο και να δουλεύουν καθημερινά κατά την διάρκεια της εβδομάδας, προετοιμάζοντας κατάλληλα την ομάδα, βελτιώνοντας παράλληλα τους παίκτες που έχουν στη διάθεση τους.
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος γεννήθηκε στις 23 Μαΐου 1965 και στην προπονητική του καριέρα έχει περάσει από ομάδες της Α1 κατηγορία όπως το Αιγάλεω, το Περιστέρι, ο Πανελλήνιος, ο Ίκαρος Καλλιθέας, ο Πανιώνιος, το Ρέθυμνοκαι ο Κεραυνός Στροβόλου στην Κύπρο.
Ο Σκουρτόπουλος ήταν ο άμεσος συνεργάτης του ομοσπονδιακού προπονητή Φώτη Κατσικάρη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ισπανίας το καλοκαίρι του 2014, ενώ ήταν επίσης άμεσος συνεργάτης των Ίβκοβιτς, Σάκοτα, Κατσικάρη στην ΑΕΚ και του Πεδουλάκη στον Πανελλήνιο.
Στις διακρίσεις του συμπεριλαμβάνονται το πρωτάθλημα Ελλάδας (2002) και το Κύπελλο Ελλάδος (2001) με την ΑΕΚ, ενώ το 2008 αναδείχθηκε δεύτερος καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα από τους εκπροσώπους του Αθλητικού Τύπου.
Σαν παίκτης αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ.
Ο Νίκος Βετούλας γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 1974 στην Πάτρα και είναι προπονητής του Απόλλωνα Πατρών τα τελευταία πέντε χρόνια, οδηγώντας τον στις ανόδους από την Β’ Εθνική στην Α2 κατηγορία, από εκεί στην Α1 κατηγορία και φέτος στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Παλιότερα ήταν στο τεχνικό επιτελείο του Άρη Θεσσαλονίκης.
Ως παίκτης, ο Βετούλας ήταν ένα σύγχρονο και ψηλό πλευμέηκερ που έπαιξε με επιτυχία στον ΠΑΟΚ, τον Άρη Θεσσαλονίκης (με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος το 2004), την ΑΕΚ, τον Απόλλωνα Πατρών, τη Νήαρ Ήστ, τον Ιωνικό ΝΦ. Ο Βετούλας έπαιξε ακόμα στο Ιταλικό πρωτάθλημα με την Ούντινε και στο Ισπανικό με την Μούρθια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...