Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μπάσκετ: Τέλος εποχής για τον Α.Ο. Νεοχωρίου

Μπάσκετ: Τέλος εποχής για τον Α.Ο. Νεοχωρίου
Πολύ μεγάλη αίσθηση έχει ήδη προκαλέσει η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγες ώρες το μέλος και πρώην Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Νεοχωρίου, Γιάννης Αποστολόπουλος.
Ο άνθρωπος που δηλαδή έτρεχε μέχρι και σήμερα όλα τα θέματα που δεν αφορούσαν το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι στο σύλλογο. Ο Γιάννης Αποστολόπουλος λοιπόν γνωστοποίησε ότι μετά από σειρά αποτυχημένων προσπαθειών το προηγούμενο διάστημα να περάσει σε άλλα χέρια την προσπάθεια και το συντονισμό της ομάδας του ΑΟ Νεοχωρίου, η ομάδα πλέον παύει να υφίσταται! Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στην «παρθενική» της παρουσίας στην Α’ τοπική κατηγορία με την κατάκτηση της έκτης θέσης στο πρωτάθλημα, ακολουθεί το «κύκνειο άσμα» του συλλόγου!

Πλέον μετά από αυτή την είδηση που για κάποιους ήρθε ως «κεραυνός εν αιθρία», ενώ για κάποιους άλλους που ήξεραν πρόσωπα και καταστάσεις αντιμετωπίστηκε όσο λίγο-πολύ αναμενόμενο γεγονός, το Αρκαδικό μπάσκετ θα έχει έναν εκπρόσωπο λιγότερο στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Ο ουσιαστικός λόγος αποτέλεσε την αδυναμία του μοναδικού ουσιαστικά ανθρώπου που έτρεχε τα διοικητικά της ομάδας να ανταπεξέλθει στις οικονομικές και όχι μόνο απαιτήσεις στη διάρκεια της σεζόν.

Έχει ενδιαφέρον πλέον να δούμε σε ποιους συλλόγους θα αγωνιστούν οι παίκτες που μένουν χωρίς ομάδα και επίσημα από σήμερα, όπως επίσης και ο προπονητής Πιτ Τζαβαράς του οποίου η παρουσία στον πάγκο του ΑΟΝ ήταν αναμφισβήτητα επιτυχημένη! Τη θέση του Νεοχωρίου όπως όλα δείχνουν θα πάρει την προσεχή αγωνιστική περίοδο η ομάδα που κατέλαβε στον αγώνα μπαράζ της Β’ τοπικής κατηγορίας την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα (σ.σ. ΓΣ Γαργαλιάνων).

Η ανακοίνωση του ΑΟ Νεοχωρίου...

Αναλυτικότερα λοιπόν το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε πριν λίγη ώρα ο Αθλητικός Όμιλος Νεοχωρίου και υπογράφει ο κ. Γιάννης Αποστολόπουλος, αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ...

Αγαπητοί φίλαθλοι έπειτα από 6 συνεχόμενα χρόνια που κατέχω τα ηνία αυτής της ομάδας, της πρώτης μου αγάπης, της ομάδας του χωριού μου που υπηρέτησα από όλα τα πόστα που υπήρχαν, ξεκινώντας από φροντιστής και νεροκουβαλητής μέχρι πρόεδρος και έπειτα από αμέτρητες χαρές, επιτυχίες, συγκινήσεις αλλά και "αθλητικές στεναχώριες" και με μεγάλο πόνο ψυχής είμαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι από την επόμενη σεζόν η ομάδα δυστυχώς δεν θα υφίσταται...

Προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά κατά κύριο λόγο η αβάσταχτη οικονομική πολιτική της ΕΟΚ που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε μαρασμό τα ερασιτεχνικά σωματεία με αναγκάζουν να αποχωρήσω διαλύοντας ότι προσπαθούσαμε να χτίσουμε τόσα χρόνια με κόπο κ κόστος αφού οι οποίες ενέργειες μου για εύρεση ατόμων/επενδυτών που θα συνέχιζαν να "τρέξουν" την ομάδα, έπεσαν στο κενό...

Θέλω μέσα από αυτή την ανακοίνωση να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο που μας στήριξε όλα αυτά τα χρόνια, τους παίκτες που αγωνίστηκαν αφιλοκερδώς κάνοντας κατάθεση ψυχής σε κάθε αγώνα αλλά ιδιαίτερα τον coach Πητ Τζαβάρα που από την πρώτη μέρα της επανίδρυσης της ομάδας ήταν διπλά μου στις χαρές κ στις λύπες..

Επίσης παρόλο που κατά καιρούς υπήρξαν αρκετές εντάσεις μεταξύ μας θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για την οποία συνεργασία είχαμε!

Κλείνοντας αν και μικρός ηλικιακά για παράγοντας, αποχωρώ γεμάτος εμπειρίες και με το μέτωπο καθαρό διότι κανένας δεν μπορεί να μας προσάψει το παραμικρό αφού πάντα ήμασταν της άποψης ότι οι αγώνες πρέπει να παίζονται μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου και παλέψαμε γι' αυτό...

Με εκτίμηση
Αποστολόπουλος Ιωάννης».

contraepithesi.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...