Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θέλει «μπαμ» με Μπερτόλιο ο Αστέρας!

Θέλει «μπαμ» με Μπερτόλιο ο Αστέρας!
Το κόλπο γκρόσο από την αγαπημένη του αγορά, αυτή της Αργεντινής, επιχειρεί να κάνει ο Αστέρας Τρίπολης ...
γράφει το sentragoal.gr. Οι Αρκάδες έχουν βάλει στο στόχαστρο, σύμφωνα με πληροφορίες μας, τον Φακούντο Μπερτόλιο, ο οποίος αποτελεί το διακαή πόθο για τη θέση «10».

Ο 25χρονος Αργεντινός αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, αλλά μπορεί να παίξει άνετα και ως επιθετικό φτερό. Φυσικά, η περίπτωση του Μπερτόλιο, που προορίζεται για αντικαταστάτης του Ρόλε, δεν είναι εύκολη. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Ντιναμό Κιέβου είχε εντυπωσιαστεί από μία σούπερ εμφάνιση (και δύο γκολ) του Μπερτόλιο με τη φανέλα της Κολόν Σάντα Φε (42 ματς και 4 γκολ τη διετία 2008-10) εναντίον της Μπόκα Τζούνιορς και τον αγόρασε έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Για την Κολόν ήταν το μεγαλύτερο deal, αν και στην ουκρανική ομάδα δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες, μετρώντας μόλις 4 συμμετοχές. Ακολούθησαν διαδοχικοί δανεισμοί του στη βραζιλιάνικη Γκρέμιο (21 ματς και 8 γκολ), στη γαλλική Εβιάν (14 ματς) και στην Τίγκρε (22 ματς και 3 γκολ). Μάλιστα, στο πρώτο και τελευταίο του παιχνίδι με την εθνική Αργεντινής επί των ημερών του Ντιέγκο Μαραντόνα πέτυχε δύο γκολ στην νίκη με 4-0 κόντρα στην Αϊτή (5 Μαΐου του 2010).

Να αναφέρουμε ότι η Τίγκρε προσπαθεί να τον διατηρήσει στο δυναμικό της, ενώ και η ομάδα που τον ανέδειξε, η Κολόν, έχει κάνει κρούση για την απόκτησή του.

Οπως και να έχει, ο Αστέρας έχει τον τρόπο να ντύνει στα κυανοκίτρινα ποιοτικούς παίκτες που προέρχονται από τη χώρα του ταγκό και θα τα δώσει όλα για να φέρει στην Τρίπολη τον συγκεκριμένο άσο, ο οποίος δίχως αμφιβολία μπορεί να κάνει τη διαφορά.

«Το παρελθόν, το παρόν και το µέλλον...»

Στον Αστέρα δεν είχαν τοποθετηθεί µε αφορµή τα δηµοσιεύµατα που έθεταν σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή συµµετοχή.

Προφανώς και η ανάρτηση της φωτογραφίας µε τις σηµαίες, οι οποίες κυµατίζουν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (µεταξύ αυτών βρίσκεται και της UEFA) και που συνοδευόταν από τη λεζάντα «Το παρελθόν, το παρόν, το µέλλον» λογίζεται ως έµµεση θέση. Εννοούσαν προφανέστατα ότι ο Αστέρας έπαιξε, παίζει και θα παίζει στην Ευρώπη. Θυµίζουµε πως η οµάδα της Τρίπολης δεν εµπλέκεται στην υπόθεση της «εγκληµατικής οργάνωσης» και έχει αθωωθεί για την υπόθεση «coriopolis» από την αθλητική δικαιοσύνη (εκκρεµεί η απόφαση του Συµβουλίου Εφετών για το αν θα παραπεµφθούν σε δίκη). Οπως κι αν έχει, ο Αστέρας (όπως και όλες οι οµάδες που θα λάβουν µέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις) έχει καταθέσει σχετικό φάκελο και όσα στοιχεία χρειαζόταν η αρµόδια επιτροπή της UEFA και προφανώς έχει το πράσινο φως.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...