Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στοίχημα: Για μία ακόμη υπέρβαση η Βολιβία

Στοίχημα: Για μία ακόμη υπέρβαση η Βολιβία
Λίγες επιλογές προσφέρει το σημερινό κουπόνι, με την αναμέτρηση που ξεχωρίζει να είναι αυτή ανάμεσα σε Βολιβία και Περού για τα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα. Το μοναδικό πρωτάθλημα με αξιόλογο αριθμό αγώνων για στοιχηματισμό είναι αυτό της Α' Φινλανδίας. Πάμε να δούμε τα πιο σημαντικά σημερινά ματς μέσα από το Betarades.gr, στο οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online betting και να βλέπετε τις καθημερινές προτάσεις στην κατηγορία Προγνωστικά Στοίχημα.


«Κομμένο» στα δύο το Περού, τρέχει να προλάβει ο Φαρφάν

Από τη στιγμή που η Βολιβία κατάφερε έστω να κερδίσει μετά από 40 ολόκληρα χρόνια έξω από τα σύνορα της χώρας συνιστά επιτυχία και πιστοποιεί ότι κάτι έχει αλλάξει για τα καλά. Άπαντες στην ομάδα πιστεύουν σε άλλη μία υπέρβαση, με τον αντίπαλο να μην είναι απαγορευτικός για τέτοιες σκέψεις. Το Περού από την πλευρά του, αποτελεί και εκείνο μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης, αλλά στο μεγάλο αποψινό προημιτελικό έρχεται με σοβαρές απώλειες. Μιλάμε ασφαλώς για την απουσία των δύο βασικών χαφ Λομπατόν, Μπαγιόν, που συμπλήρωσαν κάρτες στο προηγούμενο. Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα παραπάνω, από τη στιγμή που οι παίκτες που θα κληθούν να τους αντικαταστήσουν δεν έχουν παραστάσεις από μεγάλες διοργανώσεις. Συνυπολογίζεται πάντως και η πιθανή απουσία του Φαρφάν, τουλάχιστον από το βασικό σχήμα.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Ροβανιέμι

Στη Φινλανδία, συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις θέλει να δώσει σήμερα η 2η Ροβανιέμι, υποδεχόμενη την Ίντερ Τούρκου. Παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, όπου δέχθηκε συνολικά δυο τέρματα. Over 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της Ίντερ Τούρκου, η οποία προέρχεται από δυο διαδοχικές νίκες κόντρα στις νεοφώτιστες Κότκα (3-1) και Χέλσινγκφορς (3-1). Δυνατή αναμέτρηση διεξάγεται στο «Wiklöf Holding Arena» με την 4η Μάριεχαμν να υποδέχεται την 3η Σεϊναγιόεν. Αγνοεί τη νίκη στα δυο τελευταία παιχνίδια της η γηπεδούχος, με την Σεϊναγιόεν να προέρχεται από τη νίκη επί της ουραγού Βάασα (3-2).

Σε καλύτερη κατάσταση η Βάρμπεργκς

Ενδιαφέρον παιχνίδι σήμερα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Β’ Σουηδίας ανάμεσα σε Βάρναμο και Βάρμπεργκς. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις σερί ήττες, πήραν μόλις ένα «τρίποντο» στις τελευταίες 8 αγωνιστικές ανεξαρτήτως έδρας, σήμερα «καίγονται» για τη νίκη. Στον αντίποδα, η Βάρμπεργκς πηγαίνει στο ματς με πολύ καλή ψυχολογία, προερχόμενη από δύο σερί καλές εμφανίσεις και μεγάλα αποτελέσματα κόντρα σε Έστερσουντ (νίκη 1-0) και Σίριους (εκτός έδρας ισοπαλία 2-2).

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...