Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στοίχημα: Προβάδισμα οι έδρες, Over η Ομόνοια

Στοίχημα: Προβάδισμα οι έδρες, Over η Ομόνοια
Πολύ «πλούσιο» το κουπόνι της Πέμπτης με τα παιχνίδια για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι ομάδες μπορεί να μην είναι «εμπορικές», ωστόσο προκύπτουν ορισμένες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες στοιχηματικά επιλογές. Πάμε να δούμε, λοιπόν, τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Κερδίζει η Μπούντουσνοστ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά για τα προκριματικά Europa League από το παιχνίδι Μπούντουσνοστ – Σπάρτακς στο οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.55. Επιβραβεύτηκε η Μπούντουσνοστ για την καλή περσινή πορεία της και την κατάληψη της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου, με το εισιτήριο για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου καταφέρνει να συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Πέρσι κατάφερε να αποκλείσει στον πρώτο γύρο την Φολγκόρε (1-2, 3-0), ωστόσο, αποκλείστηκε στον 2ο γύρο από την Ομόνοια (0-2, 0-0). Καλείται να πετύχει σήμερα κάτι καλό στην έδρα της κόντρα στην Σπάρτακς, προκειμένου να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Από την πλευρά της η Σπάρτακς πραγματοποιεί σήμερα την παρθενική της εμφάνιση στο Γιουρόπα Λιγκ. Τερμάτισε την περασμένη σεζόν στην 6η θέση της 1ης κατηγορίας της Λετονίας, ενώ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πλήρη αγωνιστική δράση μιας και το πρωτάθλημα είναι στην 10η αγωνιστική, με την Σπάρτακς να βρίσκεται στην 5η θέση. Φυσικά, αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα που δεν φημίζεται για την ποιότητα του, ενώ και η Σπάρτακς δεν θεωρείται σίγουρα η ομάδα φόβητρο.

«Τρίποντο» η Σερίφ

Συνεχίζουμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.00 στον αγώνα Σερίφ Τιρασπόλ – Οντ Γκρένλαντ. Ένα βήμα από την κατάκτηση ενός ιστορικού τρεμπλ έφτασε η Σέριφ Τιράσπολ. Το συγκρότημα του Ποπέσκου μετά από τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Μολδαβίας κατέκτησε, τελικά, την τρίτη θέση λόγω των μεταξύ του αναμετρήσεων με τις Μιλσάμι και Ντάσια. Παράλληλα, κατέκτησε το Κύπελλο Μολδαβίας στην παράταση, επικρατώντας με 3-2 της Ντάσια, ενώ ένα μήνα αργότερα σήκωσε στον ουρανό της Τιράσπολ το Σούπερ Καπ. «Θα κάνουμε το παιχνίδι μας, λαμβάνοντας υπόψη τις ικανότητες των αντιπάλων μας», τόνισε ο προπονητής της ομάδας που θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την έδρα της.

Στον αντίποδα, για πρώτη φορά στα 121 χρόνια ιστορίας της η Οντ θα λάβει μέρος στο Γιουρόπα Λιγκ. Μετά από 14 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας το συγκρότημα του Φάγκερμο κατατάσσεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 22 βαθμούς (πέντε νίκες, επτά ισοπαλίες, δύο ήττες). Θεωρούμε ότι η Σερίφ μπορεί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και θα τη στηρίξουμε.

Ντιναμό με κάλυψη

Επόμενη επιλογή, ο «1 DNB» σε απόδοση 1.93 στο παιχνίδι Ντιναμό Τιφλίδας – Γκαμπάλα (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Μια ομάδα με τεράστια εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι η Ντιναμό Τιφλίδας. Και μόνο το γεγονός ότι στο παλμαρέ της έχει μια κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1981, προσφέρει άλλο «αέρα» στους Γεωργιανούς, οι οποίοι είναι κυρίαρχοι στο εγχώριο πρωτάθλημα και ως εκ τούτου, έχουν αδιάλειπτη παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πέρυσι η Ντιναμό αποκλείστηκε στον πρώτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ απ’ την Ακτόμπε, το 2013 έφτασε μέχρι τα πλέι οφ (αποκλείστηκε απ’ την Τότεναμ), όπως και το 2012 (αποκλείστηκε απ’ την ΑΕΚ).

Ανερχόμενη δύναμη στο ποδόσφαιρο του Αζερμπαϊτζάν είναι η Γκαμπάλα. Προβιβάστηκε στην πρώτη κατηγορία το 2006 και έκτοτε η πορεία της είναι σταθερά ανοδική. Μονιμοποιήθηκε στη δεύτερη ταχύτητα του πρωταθλήματος, τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθεί να κάνει το άλμα προς τη διεκδίκηση του τίτλου. Προέρχεται από δύο σερί κατακτήσεις της 3ης θέσης, πορεία που αφήνει άπαντες απόλυτα ικανοποιημένους. Προπονητής της είναι ο Ρομάν Χρίχορτσουκ, ο οποίος έβαλε το χεράκι του για την περσινή επιτυχία στο πρωτάθλημα. Σε ό,τι αφορά την Ευρώπη, η Γκαμπάλα είναι παντελώς άπειρη σε σχέση με την Ντιναμό Τιφλίδας. Έκανε πέρυσι το ντεμπούτο της στις διεθνείς διοργανώσεις, αλλά αποκλείστηκε με δύο ήττες στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ απ’ τη Σιρόκι.

Με τα γκολ στο ματς της Ομόνοιας

Περνάμε στην εκτός έδρας δοκιμασία της Ομόνοιας κόντρα στην Ντιναμό Μπατούμι, με την επιλογή μας να είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.94. Επιστροφή στην Ευρώπη έπειτα από 16 χρόνια για την Ντιναμό Μπατούμι, την πρώτη φετινή αντίπαλο της Ομόνοιας. Πρόκειται για ιστορικό σύλλογο της Γεωργίας, ωστόσο χωρίς ιδιαίτερες επιτυχίες (μια κατάκτηση Κυπέλλου το 1998) και καμία ποδοσφαιρική παράδοση. Το 2008 υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία, όπου παρέμεινε μέχρι το 2012, όταν και επέστρεψε για να υποβιβαστεί ξανά. Επέστρεψε πέρυσι και κατόρθωσε να καταλάβει τη 2η θέση του πρωταθλήματος, στο -6 απ’ την πρωταθλήτρια Ντίλα Γκόρι.

Περίπου ένα μήνα μετά το φινάλε του πρωταθλήματος η Ομόνοια ρίχνεται ξανά στη μάχη των επίσημων υποχρεώσεών. Αυτή τη φορά είναι ο πρώτος προκριματικός γύρος του Γιουρόπα Λιγκ, διαδικασία την οποία οι πράσινοι είναι αναγκασμένοι να ακολουθήσουν εξαιτίας της 4ης θέσης που κατέλαβαν την περσινή σεζόν. Το εμπόδιο της Ντιναμό Μπατούμι σαφώς και δεν είναι ανυπέρβλητο, η Ομόνοια είναι το ατράνταχτο φαβορί για την πρόκριση, σήμερα όμως καλείται να παίξει κόντρα σε μια άγνωστη ομάδα και τέτοιες περιστάσεις πολλές φορές κρύβουν εκπλήξεις. Οι πράσινοι διατήρησαν τον «κορμό» του ρόστερ, μέχρι στιγμής έχουν κάνει μόλις πέντε προσθήκες, αναζητούν ακόμη έναν, το πολύ δύο παίκτες. Διαθέτουν σίγουρα περισσότερη ποιότητα σε σχέση με πέρυσι, όπου πραγματοποίησαν ικανοποιητικό φινάλε στο πρωτάθλημα, ενώ υπήρξαν σημεία που διεκδίκησαν ακόμη και τον τίτλο. Όπως γίνεται κατανοητό, ζήτημα ομοιογένειας και «χημείας» δεν τίθεται για την Ομόνοια, που ασφαλώς δεν είναι έτοιμη, αλλά έδειξε καλή εικόνα στα φιλικά που έδωσε στις 10 ημέρες προετοιμασίας στη Βουλγαρία. Περιμένουμε ένα αρκετά «ανοιχτό» παιχνίδι, με το Over να έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Εκτός από τα παραπάνω προγνωστικά, έχουμε ξεχωρίσει τέσσερις ακόμη προτάσεις, με πιο «χαλαρό» ποντάρισμα. Πρόκειται για το «1Χ» στο παιχνίδι Λάτσι – Ίντερ Μπακού, το Over 2.5 γκολ στο ματς Τσέλιε – Σλασκ Βρότσλαβ, το «διπλό» στην αναμέτρηση Γκόου Αχέντ Ιγκλς – Φερεντσβάρος και το Under 2.5 γκολ στον αγώνα Ερυθός Αστέρας –Καϊράτ Αλμάτι.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...