Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

19 Ιουλίου 2012: Ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας του Αστέρα!

19 Ιουλίου 2012: Ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας του Αστέρα!
Γυρίζουμε το χρόνο τρία χρόνια πίσω, στις 19 Ιουλίου 2012, όταν ο ΑΣΤΕΡΑΣ έδωσε τον πρώτο του Ευρωπαϊκό αγώνα αντιμετωπίζοντας στο μακρινό μας Αζερμπαϊτζάν την Ίντερ Μπακού στο δεύτερο προκριματικό γύρο του EUROPA LEAGUE.
Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο "Ντάλγκα Αρένα" με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 46ο λεπτό με τον Σουτζ και τον ΑΣΤΕΡΑ να ισοφαρίζει στο 54' με τον Perone. Το γκολ του Αργεντινού επιθετικού έχει την δική του ιστορική σημασία, αφού είναι το πρώτο γκολ της ομάδας μας σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στον πρώτο του και ιστορικό αγώνα στην Ευρώπη κράτησε ψηλά τη σημαία του Ελληνικού ποδοσφαίρου ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο την Ευρωπαϊκή του παρουσία, που τα επόμενα χρόνια έμελλε να γίνει ακόμα καλύτερη με αποκορύφωμα την περσινή του πρώτη συμμετοχή στους ομίλους του EUROPA LEAGUE, κάτι που επανέλαβε και φέτος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Διαιτητής: Μιχάλι Φαμπιάν (Ουγγαρία)

Ίντερ Μπακού: Λομάγια, Αμπραμίντζε, Λέβιν, Καντελάκι, Αμπντουλάγιε, Αμιρκάνοφ, Γκεοργκιέφσκι, Μαμάτοφ (46’ Χαντζίγιεφ), Νιάσε (72’ Ζλατίνοφ), Αντάμια (89’ Γκένοφ), Σουτζ.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπαντής, Τσαμπούρης, Formica, Bartolini, Jouanito, Usero, Alvares, Φραγκουλάκης (53’ Μπακασέτας), Navaro, Rayos (87’ Πιπίνης), Perone (90’ Κουρμπέλης).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...