Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη φετινή προπόνηση του Παναρκαδικού! (vd)

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη φετινή προπόνηση του Παναρκαδικού! (vd)

Το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο του Παναρκαδικού η ομάδα του «τριφυλλιού» ξεκίνησε και επίσημα την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο και στη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Μια πρώτη προπόνηση που επιφύλαξε στους φίλους της ομάδας τα αποκαλυπτήρια μιας ομάδας με αρκετούς παίκτες από την περσινή ομάδα, αλλά και πολλούς νεαρούς παίκτες προερχόμενους από τα τμήματα υποδομής κυρίως αλλά και από τη μεγάλη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Μαζί με αυτούς στην τεχνική ηγεσία των «πρασίνων» θα κάθονται από εδώ και στο εξής ένας στενός συνεργάτης του Στάικου Βεργέτη στη μεγάλη ομάδα του Αστέρα (Γιώργος Αντωνόπουλος) και ένας προπονητής προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής των «κυανοκιτρίνων» (Θανάσης Παπαζαφειρόπουλος).

Αναμφίβολα η εμπειρία και ο κορμός του Παναρκαδικού των τελευταίων 2-3 ετών τουλάχιστον έρχεται να «δέσει» ιδανικά με το ταλέντο και τον ενθουσιασμό των νεαρών και ιδιαίτερα εξελίξιμων νεαρών ποδοσφαιριστών που ήρθαν από τα τμήματα υποδομής κυρίως του Αστέρα. Το σύνολο φαντάζει αρκετά ανταγωνιστικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι μετεγγραφικές κινήσεις έχουν ολοκληρωθεί απόλυτα.

Με παρουσία Δημήτρη Μποροβήλου η πρώτη συγκέντρωση…

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας άρχισαν να φτάνουν στο γήπεδο λίγο πριν τις 17:30 με την προσέλευση να συνεχίζεται έως και τις 18:10. Όταν συγκεντρώθηκαν όλοι οι παίκτες στο γήπεδο και περίπου κατά τις 18:10, όλη η ομάδα παρουσία προπονητών και διοίκησης του Παναρκαδικού βρέθηκαν στην πάνω αίθουσα της ομάδας. Εκεί οι άνθρωποι της διοίκησης αλλά και ο κ. Δημήτρης Μποροβήλος ο οποίος έδωσε το παρών στη συγκέντρωση, μίλησαν στους ποδοσφαιριστές με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας και της χρονιάς. Η συζήτηση διήρκησε περίπου είκοσι λεπτά (έως τις 18:30), οπότε και η ομάδα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη της προπόνησης. Αμέσως μετά αποχώρησε ο εκπρόσωπος της ομάδας του Αστέρα, κ. Δημήτρης Μποροβήλος ο οποίος καλούνταν να δώσει παρουσία και στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Αρκαδίας που διεξαγόταν εκείνη την ώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αρκαδικής πρωτεύουσας.

Τα πρόσωπα που έδωσαν παρουσία στην «επίσημη πρώτη»…

Στην πρώτη προπόνηση του Παναρκαδικού έδωσαν συνολικά παρουσία 24 ποδοσφαιριστές συν οι δύο άντρες του προπονητικού επιτελείου. Σύμφωνα με πληροφορίες το ρόστερ αυτό δεν θα είναι το τελικό αφού τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν κάποιες κινήσεις προς μεγαλύτερη ενίσχυση του ρόστερ.

Συνολικά δέκα πέντε ήταν οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση από την περσινή ομάδα και κατά συνέπεια αυτοί που ανανέωσαν τη συνεργασίας τους. Αυτοί ήταν οι: Ψυχογιός, Μανέλης, Μπίσσιας, Τσικόπουλος, Χατζόπουλος, Πετρόπουλος, Μπούτας, Σταθουλόπουλος, Δήμος, Καδάς, Μέλλος, Κότσιρας, Αρδάμης, Κυριακόπουλος και Αρώνης.

Από εκεί και πέρα νέα πρόσωπα στον Παναρκαδικό, όλοι τους προερχόμενοι από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και όλοι τους πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές στις μικρές ομάδες του «κυανοκίτρινου» συλλόγου, που αποτελούν μέρος του ρόστερ του Παναρκαδικού συνολικά εννέα ποδοσφαιριστές. Αναλυτικότερα οι: Καστριτσέας, Γογονάς, Βελισσάρης, Χρήστου, Σαλαπάτας Π., Τσόφλιος, Μηλιώτης, Άσεν, Γαρυφαλλόπουλος.

Η πρώτη προπόνηση…

Για πρώτη προπόνηση το τεχνικό τιμ των Γιώργου Αντωνόπουλου και Θανάση Παπαζαφειρόπουλου φάνηκαν σχετικά απαιτητικοί από τους παίκτες. Αρκετές ατομικές ασκήσεις με μπάλα και συνεργασίες μεταξύ των παικτών στη μεγαλύτερη διάρκεια της προπόνησης που κράτησε κάτι λιγότερο από μιάμιση ώρα. Προηγήθηκε φυσικά το απαραίτητο ζέσταμα και οι δρομικές με διατάσεις, αλλά και στη συνέχεια «κορόιδο» με μπάλα, χαλαρό τρέξιμο και διατάσεις στο φινάλε.

Όλοι οι παίκτες έδειξαν διάθεση στη διάρκεια της πρώτης προπόνησης και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φιλικό και καλό για όλους. Ένα από τα στοιχεία που κρατάμε από την πρώτη κιόλας μέρα της προετοιμασίας των «πρασίνων» εν’ όψει μιας απαιτητικής και δύσκολης χρονιάς.




Ίσως οι νεαρότεροι να έβγαλαν λίγο πιο ξεκούραστα την προπόνηση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και οι μεγαλύτεροι δεν τα πήγαν καλά. Αντιθέτως έδειξαν πάθος και πολύ καλά στοιχεία εν’ όψει μιας προετοιμασίας όπου η «ομοιογένεια» θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα «στοιχήματα» για τους Αντωνόπουλου και Παπαζαφειρόπουλο.

Προπόνηση το «τριφύλλι», συζήτηση για υπογραφές ο Σαλαπάτας…

Την ώρα που ο Παναρκαδικός πραγματοποιούσε την πρώτη του προπόνηση στο γήπεδο, οι άνθρωποι του Παναρκαδικού είχαν συνάντηση με τον έμπειρο επιθετικό Τέλη Σαλαπάτα στον πάνω αίθουσα του γηπέδου και συζητούσαν την προοπτική επιστροφής του μετά από ένα χρόνο απουσίας στο «τριφύλλι». Η συνάντηση διήρκησε περίπου μισή ώρα και αν και οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει ακόμη, υπάρχει αισιοδοξία ότι ο παίκτης τις επόμενες ημέρες θα πει το «πολυπόθητο ναι» και θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του Παναρκαδικού.

Μάλιστα κάποιοι πρώην συμπαίκτες του όσο αυτός μετά τη συζήτηση παρακολουθούσε την προπόνηση του Παναρκαδικού τον «πείραζαν» παροτρύνοντας τον να συμφωνήσει και να επιστρέψει στους «πράσινους». Ο ίδιος πάντως δεν πήρε καμία θέση στο τι σκέφτεται να κάνει τις αμέσως επόμενα 24ώρα.

Φώτης Αλεξόπουλος

contraepithesi.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...