Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στοίχημα: «Δυνατά» με Σλασκ Βρότσλαβ και Λέγκια Βαρσοβίας

Στοίχημα: «Δυνατά» με Σλασκ Βρότσλαβ και Λέγκια Βαρσοβίας
Κυριακή σήμερα και οι περισσότεροι μπορεί να απολαμβάνουν τις βουτιές τους σε κάποια παραλία, το στοιχηματικό πρόγραμμα, όμως, παρουσιάζει ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον. Πέντε συνολικά προτάσεις έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το κουπόνι, δύο από την Πολωνία και τις υπόλοιπες από Ρωσία, Ρουμανία, Φινλανδία.


Μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, όπως για παράδειγμα ποια είναι τα ηλεκτρονικά «πορτοφόλια», σαν αυτό της Skrill, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε για τις συναλλαγές σας με τις στοιχηματικές εταιρίες στο διαδίκτυο.

Κερδίζει η Σλασκ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με δυάδα επιλογών από το πρωτάθλημα της Πολωνίας, με αμφότερες να ενδείκνυνται για «δυνατό» ποντάρισμα. Η πρώτη είναι ο «άσσος» σε απόδοση 1.80 στην αναμέτρηση Σλασκ Βρότσλαβ – Νιετσιέτζα. Οι αναμετρήσεις για το Γιουρόπα Λιγκ σε συνδυασμό με την έναρξη του πρωταθλήματος δεν είχαν θετικό αντίκτυπο για τη Σλασκ, η οποία δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στην κατηγορία, καθώς μετά τον διασυρμό της πρεμιέρας από την Λέγκια με 1-4, αναδείχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική ισόπαλη 1-1 με την Πόγκον. Πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 58’, ενώ Πιτς στο 73’ κατάφερε να σώσει την παρτίδα για την Σλασκ. Σίγουρα δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες, με τη Σλασκ να ψάχνει σήμερα κόντρα στην νεοφώτιστη Νιέτσιετζα μόνο τη νίκη.

Η Νιετσιέτζα απέδειξε κόντρα στην Στάργκαρντ (Β΄ Πολωνίας) πως η φετινή σεζόν αναμένεται να είναι δύσκολη για αυτήν, καθώς ηττήθηκε με 2-1 στο Κύπελλο Πολωνίας, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό. Φυσικά, προηγήθηκαν οι δυο ήττες στο πρωτάθλημα, από τις Πιαστ (1-0) και Γιαγκελόνια (2-0), με την νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα να ξεκινάει με τον χειρότερο τρόπο τις υποχρεώσεις της. Προβάδισμα για το «τρίποντο» έχει σήμερα η Σλασκ και θα τη στηρίξουμε.

«Διπλό» η Λέγκια

Η δεύτερη πρόταση από το πολωνικό πρωτάθλημα είναι το «διπλό» σε απόδοση 1.73 στον αγώνα Γκόρνικ Λέζνα – Λέγκια Βαρσοβίας. Καλύτερο ξεκίνημα δε θα μπορούσε να περιμένει η Γκόρνικ, η οποία έχει κάνει το «2Χ2» στο πρωτάθλημα, μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές. Επικράτησε στην πρεμιέρα με 0-2 της Ρουχ Χορζόφ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 2-1 της Ζάμπρζε. Προηγήθηκε στο 16’ με τον Πόζνιακ, ισοφαρίστηκε στο 51’ από τον Γκέργκελ, με τον Σπιάτσκα στο 82’ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Από την άλλη, μετά το επεισοδιακό παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Κουκέσι, όπου οι οπαδοί της γηπεδούχου, εκτόξευσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχαν τον Ντούντα της Λέγκια στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί οριστικά, η Λέγκια στρέφει και πάλι την προσοχή της στο πρωτάθλημα. Ξεκίνησε εντυπωσιακό τις υποχρεώσεις της, καθώς μετά το 1-4 της πρεμιέρας κόντρα στην Σλασκ, διέσυρε την προηγούμενη αγωνιστική με 5-0 την Ποντμπεσκίτζιε, πραγματοποιώντας ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Στόχος της για φέτος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με την Λέγκια να έχει ξεκινήσει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο την προσπάθεια της για την επίτευξή του και σήμερα μπορεί να πάρει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Με κάλυψη η Ουράλ

Συνεχίζουμε με Ρωσία και την αναμέτρηση Μορντόβια – Ουράλ, στην οποία θα πάμε με το «2 DNB» σε απόδοση 1.95 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Μορντόβια, μπορεί στην πρεμιέρα να μην κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μπροστά στον κόσμο της απέναντι στη Λοκομοτίβ χάνοντας με 1-0, όμως μία εβδομάδα αργότερα παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο πήρε το ισόπαλο 2-2 εκτός έδρας απ’ την Ντιναμό Μόσχας. Στον αντίποδα, η εκπληκτική πρώτη εμφάνιση στο πρωτάθλημα για φέτος με την εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Κούμπαν έφερε ενθουσιασμού στις τάξεις της Ουράλ, όμως αυτός κράτησε λιγότερο από μία εβδομάδα, αφού έπειτα ακολούθησε η ήττα με 4-1 εντός έδρας απ’ τη Ζενίτ. Και μπορεί η ήττα να είναι φυσιολογική απ’ την πρωταθλήτρια Ρωσίας, όμως τόσο το εύρος του σκορ, όσο και οι φιλοδοξίες που δημιουργήθηκαν μετά την πρεμιέρα, άφησαν πικρή «γεύση» για την εμφάνιση της ομάδας. Με σκοπό την επιστροφή στις θετικές εμφανίσεις ταξίδεψε η Ουράλ στο Σαράνσκ και θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, αποδεικνύοντας ότι η ήττα από τη Ζενίτ ήταν μία κακή «παρένθεση».

Δε χάνει η Βιτορούλ

Επόμενη στάση η Ρουμανία και το «Χ2» σε απόδοση 1.95 στο παιχνίδι Άστρα Γκιούργκιου – Βιτορούλ. Η Άστρα, βρέθηκε με την πλάτη στον «τοίχο» την Πέμπτη στο Λονδίνο απέναντι στη Γουέστ Χαμ αφού έμεινε με 2-0 πίσω στο σκορ, όμως το γεγονός ότι η αντίπαλός της έμεινε με δέκα παίκτες στο 59΄ άλλαξε τις ισορροπίες υπέρ της και πήρε τελικά το ισόπαλο 2-2. Στο πρωτάθλημα μετά από τρεις αγώνες έχει τέσσερις βαθμούς, παίρνοντας την περασμένη αγωνιστική τη νίκη με 2-1 εκτός έδρας επί της Κραϊόβα. Από ισοπαλία σε ισοπαλία πηγαίνει η Βιτορούλ, από την πλευρά της, έχοντας 3/3 ως τώρα με Κλουζ 2-2 εντός, Μποτοσάνι 1-1 εκτός και Ντιναμό Βουκουρεστίου 1-1 εντός έδρας. Από τα πρώτα δείγματα φανερώνει διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο επιθετικό, έχοντας τον τρόπο να σκοράρει, όμως με την ίδια ευκολία δέχεται και γκολ. Πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει το αήττητο σερί της και σήμερα και θα τη στηρίξουμε.

«Τρίποντο» η Σεϊναγιόεν

Ολοκληρώνουμε με τον «άσσο» σε απόδοση 1.59 στην αναμέτρηση Σεϊναγιόεν – Ίντερ Τούρκου, η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο του φινλανδικού πρωταθλήματος. Η Σεϊναγιόεν αν θέλει να διατηρηθεί στην πρώτη τριάδα, θα πρέπει παιχνίδια σαν αυτό της προηγούμενης αγωνιστικής να μπορεί να τα κερδίζει. Κάτι τέτοιο δεν έκανε κόντρα στην ντεφορμέ Ιλβ, και περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Κακή εμφάνιση, πέταξε βαθμούς και καλείται να... επανορθώσει, με δεδομένο πως η Μάριεχαμν βρίσκεται μόλις στο -3. Παρέμεινε πάντως αήττητη για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της σήμερα κόντρα στην Ίντερ Τούρκου. Μακριά από τον καλό της εαυτό βρέθηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Ίντερ Τούρκου, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 0-2 από την Λάχτι. Επέστρεψε έτσι στα αρνητικά αποτελέσματα μετά από εφτά αναμετρήσεις, όπου μετρούσε τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. «Χωλαίνει» πάντως μακριά από την έδρα της, καθώς αγνοεί τη νίκη στα εννιά τελευταία εκτός έδρας ματς της, έχοντας γνωρίσει τέσσερις ήττες και πέντε ισοπαλίες.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...