Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε … στολίδι μετατρέπεται το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης (vd)!

Σε … στολίδι μετατρέπεται το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης (vd)!
Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα στο κλειστό του ΔΑΚ Τρίπολης.
Τα έργα επισκέφθηκε, από κοντά, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Θοδωρή Καραλή και τον Πρόεδρο του ΑΑρκαδικού Μιχάλη Σμυρνιώτη.
Ο Δήμαρχος, αφού πραγματοποίησε έλεγχο στην πορεία των έργων, συνομίλησε με τη Διοίκηση του Αρκαδικού και στη συνέχεια δήλωσε συγκινημένος και χαρούμενος για το νέο αυτό «σπίτι του αθλητισμού».
"Θα μάς δοθεί η δυνατότητα να φιλοξενήσουμε σπουδαίους αγώνες του μπάσκετ, του βόλεϊ αλλά και άλλων αθλημάτων όπως του τζούντο" δήλωσε.
«Πρόκειται για ένα στάδιο που έχει όλες τις ανέσεις» είπε στη συνέχεια και συμπλήρωσε ... «Στο επόμενο εικοσαήμερο θα έχουμε τις νέες κερκίδες, 1100 θέσεων, αλλά και τους καινούργιους πινάκες».
Έγιναν παρεμβάσεις στο δάπεδο, σε πόρτες, παράθυρα πλακάκια, σε ηχητικά, σε κάμερες ασφαλείας, στη στέγη και σ' όλα εκείνα που απαιτεί η Α1.
Το κόστος των εργασιών ανέρχεται στα 230.000 με 240.000 ευρώ κάτι το οποίο πρόκειται να αυξηθεί κατά 10.000 ευρώ, περίπου με την ανάπλαση και του εξωτερικού χώρου του σταδίου.
Πάρων σε όλα τα παιχνίδια του Αρκαδικού δήλωσε ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Τρίπολης, Θεόδωρος Καραλής και εξέφρασε τα συγχαρητήρια του προς τον δήμαρχο.
Σπουδαίο επίτευγμα χαρακτήρισε την ανακαίνιση του γηπέδου μπάσκετ ο Πρόεδρος της ομάδας, Μιχάλης Σμυρνιώτης, το οποίο θα δώσει πνοή σε ολόκληρη την πόλη όπως είπε.
Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο με το ανακαινισμένο στάδιο.
Μ.Σ.

2 σχόλια

  • ΤΟ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙ
    ΤΟ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙ Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015 00:34 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΤΗ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΕΚΕΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ .Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΛΙ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ......

  • Ο κουτσομπόλης
    Ο κουτσομπόλης Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 20:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχει και μια ομάδα στη Super League η πόλη, δήμαρχεεεεε! Δεν ξέρω αν σου έχει υποπέσει στην αντίληψη...Εκεί θα δώσει παρουσία καθόλου ο δήμος ή το ρίξαμε στο μπάσκετ τώρα, που δεν είχαμε περάσει ούτε απέξω από το στάδιο τόσα χρόνια; Εντάξει, μας απέδειξες ότι ενδιαφέρεσαι για τον Αρκαδικό επειδή σου έλεγαν το αντίθετο λόγω Σμυρνιώτη, μην το κάνεις νιανιά το θέμα όμως...Καλός και ο Αρκαδικός, πολύ καλός μάλιστα, αλλά η πόλη έγινε γνωστή παραέξω με τις επιτυχίες του Αστέρα, μην σου διαφεύγει (σκοπίμως;) αυτό...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...