Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στοίχημα: Στήριγμα η Γκενκ, παίρνει το διπλό η Μαρσέιγ

Στοίχημα: Στήριγμα η Γκενκ, παίρνει το διπλό η Μαρσέιγ
Τα προεόρτια ενός αγωνιστικά και στοιχηματικά γεμάτου Σαββατοκύριακου αρχίζουν σήμερα, Παρασκευή με τα συνηθισμένα πρωταθλήματα της ημέρας που είναι μεταξύ άλλων οι Α’ και Β’ Γαλλίας, οι Α’ και Β’ Γερμανίας, οι Α’ και Β’ Ολλανδίας και η Ιρλανδία.
Και όλα αυτά στον απόηχο των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων και των αποκλεισμών του Παναθηναϊκού και του Ατρομήτου που δε θα πάρουν σήμερα μέρος στην κλήρωση το Europa League σε αντίθεση με τους ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης. Τους δικούς του αντιπάλους έμαθε ο Ολυμπιακός που για τους ομίλους του Champions League θα βρει μπροστά του τις Μπάγερν, Άρσεναλ και Ντιναμό Κιέβου.

Εσείς μην ξεχνάτε ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, αλλά και να παρακολουθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων μέσα από το livescore ποδόσφαιρο.

Παίρνει τη νίκη η Γκενκ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι ο Άσσος της Γκενκ κόντρα στη Σαρλερουά σε απόδοση 1.97. Αξιοποίηση της έδρας της θέλει σήμερα η Γκενκ κόντρα στη Σαρλερουά. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται ασταθείς στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όπου μετρούν ρεκόρ 2-1-2. Προέρχονται απ’ την εκτός έδρας ήττα και κάκιστη εμφάνιση κόντρα στη Σεντ Τρούιντεν, απ’ την οποία δέχτηκαν τρία γκολ, όλα από αντεπιθέσεις! Προβληματική η άμυνα της Γκενκ, με αργές επιστροφές και χωρίς ισορροπία με τη μεσαία γραμμή, έδωσε χώρο στον αντίπαλο και ηττήθηκε απόλυτα δίκαια. Εντός έδρας πήρε τις δύο νίκες μέχρι στιγμής, σήμερα θέλει να κάνει το 3/3. «Είδα λυπημένα πρόσωπα στην προπόνηση, αλλά οι παίκτες μου αντέδρασαν όπως έπρεπε. Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τη νίκη και να αφήσουμε πίσω τις κακές εμφανίσεις», είπε ο κόουτς Μάες. Στα μεταγραφικά, η Γκενκ ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του επιθετικού μέσου, Νέεσκενς Κεμπανό, απ’ τη Σαρλερουά (σημερινή αντίπαλος) έναντι 4 εκ. ευρώ. Δεν εξηγήθηκε αν η εν λόγω προσθήκη σχετίζεται με την προσπάθεια απόκτησης του Νίκου Καρέλη απ’ τον Παναθηναϊκό.

Με νίκη συνεχίζει η Μαρσέιγ

Περνάμε στην Α’ Γαλλίας και στον αγώνα Γκινγκάμπ – Μαρσέιγ όπου θα πάμε με το «Διπλό» σε απόδοση 2.10. Δε θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ντεμπούτο ο Μίτσελ στον πάγκο της Μαρσέιγ, η οποία διέλυσε την Τρουά την περασμένη εβδομάδα. «Ξεμπούκωσε» η ομάδα της Μασσαλίας και μπροστά σε περίπου 60.000 «διψασμένους» οπαδούς της έκανε μακράν της δεύτερης, την κορυφαία φετινή της εμφάνιση. Το τελικό 6-0 τα λέει όλα για τον αγώνα, που εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο. «Αυτό που είδατε δεν ήταν δικό μου επίτευγμα, αλλά των παικτών. Όταν κερδίζεις 6-0, δεν μπορείς να πεις ότι περίμενες κάτι καλύτερο. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απ’ τη διάθεση και το πάθος των παικτών μου. Είχαμε δημιουργικότητα και καλή εκτέλεση», επεσήμανε ο ευτυχής Ισπανός κόουτς. Πλέον, το κλίμα αλλάζει στη Μαρσέιγ, με τον Μίτσελ να δίνει ευκαιρία στον έμπειρο μέσο, Λασανά Ντιαρά και να δικαιώνεται πανηγυρικά, καθώς ο Γάλλος μέσος ήταν εκ των κορυφαίων. Εξελίξεις μεσοβδόμαδα μεταγραφικά, καθώς οι Μασσαλοί απέκτησαν δανεικό απ’ τη Ρεάλ Μαδρίτης τον αμυντικό χαφ, Λούκας Σίλβα. Στην έξοδο ο Ρομαό (ΜΕ 2/0), που οδεύει προς Τουρκία, ωστόσο σήμερα είναι εντός αποστολής, ενώ πάντα είναι «ανοιχτή» η υπόθεση του Λεμινά.

Περνάει από το Βερολίνο η Λειψία

Μεταφερόμαστε στη Γερμανία όπου η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχεται τη Λειψία και εμείς θα κρατήσουμε το «Διπλό» σε απόδοση 2.25. Την πρώτη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Γερμανίας υπέστη την προηγούμενη βδομάδα η Λειψία από τη Σαν Πάουλι στην έδρα της με 1-0. Πριν από αυτή το συγκρότημα του Ράνγκνικ μετρούσε δύο νίκες κόντρα στις Φρανκφούρτη (1-0 εκτός έδρας) και Μπραουνσβάιγκ (2-0 εκτός έδρας), αλλά και μία ισοπαλία με αντίπαλο τη Γκρόιτερ Φιρτ (2-2 εντός έδρας). «Για περίπου μισή ώρα είδα πολύ καλά πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του. Δυστυχώς δεν είχαμε συνέχεια. Ήταν μία ήττα που μας εκνεύρισε αυτή από τη Σαν Πάουλι», τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Λειψίας.

Κρατάει εντός η Χέλμοντ Σπορ

Από την Β’ Ολλανδίας κρατάμε το 1Χ της Χέλμοντ Σπορ με αντίπαλο την Μπρέντα σε απόδοση 2.05. Η Χέλμοντ τα πήγε πολύ καλά στην έδρα της Έμεν και δικαίως έφτασε στην νίκη με 0-1. Ο αγώνας αυτός ήταν ίσως και ο πιο δύσκολος που έδωσε μέχρι στιγμής η ομάδα του Γιαν φαν Ντάικ, οπότε όλοι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την νίκη αυτή. Η ομάδα μετράει εφτά βαθμούς στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει, κάτι που δεν περίμενε κανένας. Μπορεί να έχει πετύχει μόλις τρία γκολ στο πρωτάθλημα, όμως η άμυνα της κάνει πολύ καλή δουλειά. Αυτό, όμως, μπορεί να μην είναι αρκετό για να πάρει κάτι απέναντι στην Μπρέντα, που ξεκίνησε να σκοράρει ακατάπαυστα. Απών από την αναμέτρηση θα είναι οι τραυματίες Στάνλεϊ Έλμπερς και Ρολ φαν ντε Σάντε.

Δε χάνει η Ουράλ

Στη Ρωσία η Ουράλ παίζει εντός έδρας με την Τερέκ Γκρόζνι και εμείς θα πάμε με το 1Χ σε απόδοση 2.05. Είναι αναμφίβολα το ματς της αγωνιστικής και οι λόγοι αρκετοί. Αρχικά λόγω της αποχώρησης του τεχνικού Βίκτορ Γκοντσαρένκο από τον πάγκο της, ο οποίος μετέβη ξαφνικά στην πατρίδα του και στο Μινσκ, αλλά παρ' όλα αυτά δεν έχει γίνει ακόμα λόγος για επίσημο διαζύγιο. Το γεγονός ότι χώρισαν οριστικά οι δρόμοι των δύο πλευρών αρχικά διαψεύστηκε από επίσημα χείλη της ομάδας, θεωρείται όμως πολύ δύσκολο να επιστρέψει. Το σίγουρο είναι ότι στην αποψινή συνάντηση θα έχει στον πάγκο της τον μέχρι πρότινος βοηθό του, Γιούρι Ματβέεβ.

Την ίδια στιγμή οργιάζουν τα σενάρια που θέλουν το αποψινό παιχνίδι να... βρωμάει, σε σημείο μάλιστα που η λίγκα να ορίσει επίτροπο που θα βρεθεί στο γήπεδο για να δει αν όλα πάνε καλά. Κι αυτό γιατί υπήρξαν αρκετές αναφορές περί περίεργων κινήσεων στις αποδόσεις. Ολα βέβαια ξεκινούν από το περσινό -αλησμόνητο στη Ρωσία- διπλό που πήρε την τελευταία αγωνιστική επί της Γκρόζνι με 1-3, όπου ήθελε μόνο νίκη για να πάει στα μπαράζ παραμονής και τελικά την πήρε.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Ανζί κι απέφυγε μία τρίτη συνεχόμενη ήττα, ενώ αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα στο τελευταίο 25λεπτο. Παρέμεινε έτσι έστω κι οριακά πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη. Προηγούμενο ματς: Καλό πρώτο ημίχρονο στην Ανζί (1-1), προηγήθηκε κιόλας με τον Εροκίν στο 45', αλλά στο 68' υπέπεσε σε πέναλτι-αποβολή ο Σαπέτα, παρά την πίεση που δέχτηκε όμως, άντεξε κι έφυγε με το βαθμό.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...