Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στοίχημα: Ψάχνει τη νίκη η Ελλάδα, δύο επιλογές από τα προκριματικά

Στοίχημα: Ψάχνει τη νίκη η Ελλάδα, δύο επιλογές από τα προκριματικά
Συνεχίζονται και σήμερα τα προκριματικά του Euro 2016 με οκτώ συνολικά αναμετρήσεις. Ανάμεσά τους και αυτή της εθνικής μας ομάδας με τη Φινλανδία, με τη «γαλανόλευκη» να αναζητά την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. Το παιχνίδι της Εθνικής μας, βέβαια, δε θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, ωστόσο το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο αγώνες, της Δανίας απέναντι στην Αλβανία και της Γεωργίας κόντρα στη Σκωτία. Από εκεί και πέρα, η τριάδα ολοκληρώνεται με έναν αγώνα από το πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας.


Κερδίζει η Σκωτία

Ξεκινάμε τις προβλέψεις στοιχήματος από την αναμέτρηση Γεωργία – Σκωτία, στην οποία θα πάμε με το «Διπλό» σε απόδοση 2.10.Μόλις μία νίκη κατάφερε να σημειώσει η Γεωργία στις έξι, μέχρι στιγμής, αναμετρήσεις που έδωσε για τα προκριματικά του Euro 2016. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Τσχαντάντζε κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα του Γιβραλτάρ, επικρατώντας με 3-0. Στις υπόλοιπες πέντε γνώρισε ισάριθμες ήττες από τις Ιρλανδία (2-1 εντός έδρας), Σκωτία (1-0 εκτός έδρας), Πολωνία (4-0 εντός και εκτός έδρας) και Γερμανία (2-0 εντός έδρας).

Από την άλλη, μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει η Σκωτία στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για τα προκριματικά του Euro 2016. Μετά την ήττα που γνώρισε στην πρεμιέρα αυτών από τη Γερμανία (2-1 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Στράχαν επικράτησε των Γεωργία (1-0 εντός έδρας), Ιρλανδία (1-0 εντός έδρας) και Γιβραλτάρ (6-1 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Πολωνία (2-2 εκτός έδρας) και Ιρλανδία (1-1 εκτός έδρας).

Καλύπτει το χάντικαπ η Δανία

Επόμενη πρόταση από τα προκριματικά, το χάντικαπ -1 γκολ της Δανίας σε απόδοση 2.25 στην εντός έδρας αναμέτρηση των Σκανδιναβών κόντρα στην Αλβανία (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Δανίας με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Δανία κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα.). Τα ρέστα τους για τη νίκη παίζουν σήμερα στο «Parken» Δανία και Αλβανία, με τις δυο ομάδες να έχουν από 10 βαθμούς. Από την πλευρά της η Δανία προέρχεται από τις σερί νίκες επί τις Σερβίας (1-3, 2-0), ενώ συνολικά μετράει μόλις μια ήττα στην φάση των προκριματικών από την Πορτογαλία (0-1). Στόχος της φυσικά για σήμερα δεν είναι άλλος από το να εκμεταλλευτεί την έδρα της με τον καλύτερο τρόπο, προκειμένου να καταφέρει να μείνει μόνη στην 2η θέση.

Στον αντίποδα, η Αλβανία είναι η ευχάριστη έκπληξη του 9ου ομίλου μέχρι στιγμής και διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση της στα τελικά της Γαλλίας. Αντιμετώπισε στις 13/06 σε φιλική αναμέτρηση την Γαλλία της οποίας επικράτησε με 1-0, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι της για τα προκριματικά νίκησε με 2-1 της Αρμενίας. Παραμένει αήττητη με τρεις νίκες και μια ισοπαλία και στόχος της δεν είναι άλλος από το να συνεχίσει και σήμερα στον ίδιο ρυθμό κόντρα στην Δανία. Οι Δανοί, βέβαια, έχουν την ποιότητα να κάμψουν την αντίσταση των Αλβανών και μάλιστα καλύπτοντας το χάντικαπ του ενός γκολ και τα τους στηρίξουμε!

Α Μπε Σε με κάλυψη

Φινάλε με Β’ Βραζιλίας και το «1 DNB» σε απόδοση 1.90 στον αγώνα Α Μπε Σε – Σάντα Κρουζ. (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Ακόμη μια «αυτοκτονία» για την Α Μπε Σε Νατάλ την Τρίτη, έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 με τη Λουβερντένσε. Προηγήθηκε στο 78’ και έδειχνε ότι μπορεί να φύγει νικήτρια απ’ το γήπεδο, ωστόσο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων δέχτηκε την ισοφάριση και έμεινε για ακόμη μια φορά μακριά απ’ το πολυπόθητο «τρίποντο». Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, η Α Μπε Σε Νατάλ υποχρεώθηκε στο εντός έδρας 2-2 με την Κρισιούμα, δεχόμενη δύο γκολ απ’ το 88’ και έπειτα! Ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία για τους γηπεδούχους, οι οποίοι αγνοούν τη νίκη στις τελευταίες 11 αγωνιστικές (0-4-7) και περιθώρια για άλλες απώλειες δεν έχουν!

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη για τη Σάντα Κρουζ με 2-1 επί της Αμέρικα Μινέιρο την περασμένη Τρίτη. Παρά τις πολύ σημαντικές απουσίες στην επίθεση (Γκραφίτε, Ακίνιο), κατόρθωσε να επικρατήσει μιας πολύ καλής ομάδας και να φτάσει τους 34 πόντους, στο -4 πλέον απ’ την τετράδα. Εκμεταλλεύεται στο έπακρο την έδρα της, ωστόσο μακριά απ’ αυτήν είναι απογοητευτική. Προέρχεται από τρεις σερί ήττες, όπου δέχτηκε συνολικά 6 γκολ, πήρε μόλις έναν πόντο στις πέντε τελευταίες εξόδους της.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...